Varenummer: 4900206

Sigma STS - Kadencesensor inkl. magnet - Topline 2016


 
210 DKK / STK
168 DKK ekskl. moms
 •  
 • Sigma STS kadencesensor med magnet til måling af din kadence i en Topline 2016 model. Dette giver derfor en vigtig mulighed for, at kunne optimere din træning med vigtig data om din kadence således, at din træning og præstation kan optimeres.

  Anvendelse
  En kadencesensor anvender du, når du har brug for at vide noget om din kadence eller med andre ord din Revolution Per Minute. Det handler simpelthen om, hvor mange gange du træder pedalerne rundt i minuttet. En RPM på mellem 80 og 110 anses som den mest energibesparende. Bevæger du dig væk fra dette mål, bruger du for meget energi.

  Specifikationer

  • Du kan anvende Sigma kadencesensoren sammen med en lang række af vore cykelcomputere
  • Kadencesensoren placeres på cyklens baggaffel
  • Magneten placeres på pedalarmen

  Kvalitetsniveau
  Sigmas kadencesensor er et produkt af høj kvalitet. Hvad enten du er elitecyklist eller motionist med interesse for de fysiologiske områder inden for sporten og din egen fysiologiske formåen, så er det her et produkt, som kan gøre dig klogere på dine egne præstationer.

  Vedligeholdelse
  Kadencesensoren og magneten kræver ikke vedligehold af nævneværdig karakter. Dog er det vigtigt, at du fra tid til anden sikrer dig, at hverken sensoren eller magneten er unødigt beskidte. Selvom de er vandtætte. så er det en god idé at tørre dem over med en klud engang imellem.

 • Brand Sigma Sport
  Produkt Kadencesensor
  EAN 4016224002061