1 anmeldelser
Sigma STS kadencesensor, kan bruges sammen med en cykelcomputer, så du kan holde øje med din kadence, når du træder pedalerne rundt. Dette bliver derfor et vigtigt virkemiddel til din cykelcomputer hv…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Sigma STS kadencesensor, kan bruges sammen med en cykelcomputer, så du kan holde øje med din kadence, når du træder pedalerne rundt. Dette bliver derfor et vigtigt virkemiddel til din cykelcomputer hvorledes, at træning og konkurrencekørsel kan blive nemmere med en informativ dataindsamling.

Anvendelse
Du kan bruge kadencesensoren til at afgøre, hvor økonomisk du kører. Du kan også anvende kadencesensoren til at træne intervaltræning, idet skiftet mellem høje og lave gear automatisk vil ændre på den kadence, som du kører med.

Specifikationer

  • Kadencesensoren er kompatibel med følgende cykelcomputere: BC 14.16, BC 14.16 STS CAD, BC 16.16 STS, BC 16.16 STS CAD og BC 23.16 STS. Den er desuden kompatibel med Sigmas Topline modeller fra 2009 og 2012
  • Monteres uden brug af værktøj

Montering
Kadencesensoren monteres uden beslag, hvilket betyder, at sliddet er minimalt. Monteringen sker derfor nemt og komfortabelt.

Kvalitetsniveau
Kadencesensorens styrke er dens evne til at måle, hvor hurtigt du træder rundt i pedalerne. Med Sigmas vanlige høje kvalitet får du et produkt, som sammen med en cykelcomputer er af meget fin kvalitet.

Vedligeholdelse
Kadencesensoren kræver ikke meget vedligehold. Den er vandtæt, og da dens primære funktion er at sende et signal til din cykelcomputer, skal du blot sørge for at tørre den af engang imellem.

EAN: 4016224001620

13-12-2017
VIRKER SOM DEN SKAL OG SER GODT UD.