Varenummer: 4900162

Sigma STS - Kadencesensor - Topline 2016


 
169 DKK / STK
135,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Sigma STS kadencesensor, kan bruges sammen med en cykelcomputer, så du kan holde øje med din kadence, når du træder pedalerne rundt. Dette bliver derfor et vigtigt virkemiddel til din cykelcomputer hvorledes, at træning og konkurrencekørsel kan blive nemmere med en informativ dataindsamling.

  Anvendelse
  Du kan bruge kadencesensoren til at afgøre, hvor økonomisk du kører. Du kan også anvende kadencesensoren til at træne intervaltræning, idet skiftet mellem høje og lave gear automatisk vil ændre på den kadence, som du kører med.

  Specifikationer

  • Kadencesensoren er kompatibel med følgende cykelcomputere: BC 14.16, BC 14.16 STS CAD, BC 16.16 STS, BC 16.16 STS CAD og BC 23.16 STS. Den er desuden kompatibel med Sigmas Topline modeller fra 2009 og 2012
  • Monteres uden brug af værktøj

  Montering
  Kadencesensoren monteres uden beslag, hvilket betyder, at sliddet er minimalt. Monteringen sker derfor nemt og komfortabelt.

  Kvalitetsniveau
  Kadencesensorens styrke er dens evne til at måle, hvor hurtigt du træder rundt i pedalerne. Med Sigmas vanlige høje kvalitet får du et produkt, som sammen med en cykelcomputer er af meget fin kvalitet.

  Vedligeholdelse
  Kadencesensoren kræver ikke meget vedligehold. Den er vandtæt, og da dens primære funktion er at sende et signal til din cykelcomputer, skal du blot sørge for at tørre den af engang imellem.

 • Produkt Kadencesensor
  Brand Sigma Sport
  EAN 4016224001620
 • Poul-Erik V.

  VIRKER SOM DEN SKAL OG SER GODT UD.