Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Her kommer en holder fra Atredo, der passer til talrige produkter fra Garmin. Holderen er fremstillet i hård plast, så den er meget robust og fleksibel, mens den er lavet i et yderst funktionelt design. Holderen…
Læs mere
DKK 125,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Her kommer en holder fra Atredo, der passer til talrige produkter fra Garmin. Holderen er fremstillet i hård plast, så den er meget robust og fleksibel, mens den er lavet i et yderst funktionelt design. Holderen er desuden meget nem at montere, så du hurtigt kan komme i gang.

Anvendelse
Denne funktionelle holder fra Atredo til Garmin kan nemt bruges, og henvender sig til talrige produkter. Holderen er lavet med 2 medfølgende gummibøsninger, der passer til styr med en diameter på 25,4 mm og 31,8 mm. Denne medfølgende unbrako løsnes desuden med den medfølgende nøgle.

Specifikationer

  • Vægt: 30 gram uden gummibøsninger
  • Mål: 11 x 4,5 x 6cm.
  • Materiale: Hård plast
  • Til 31,8 mm og 25,4 mm styr
  • Til Garmin Forerunner, Touring og Edge 20, 25, 100, 200, 500, 510, 520, 800, 810
  • Farve: Sort

Montering
Monteringen er nem med dette beslag, hvor den blot kan klikkes på foran på styret.

Kvalitetsniveau
Atredo er vores eget mærke i huset, hvor vi forsøger at give de bedste forudsætninger for brugeren. Her prøver vi at løse kunders problemer og mangler i hverdagen med komfort og funktionalitet, så det bliver lettere at færdes på cyklen. Kunden kan dermed være tryg ved køb af produkter fra Atredo.

Vedligeholdelse
Denne holder fra Atredo kræver ikke en stor vedligeholdelse, men kan med fordel tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Ingen anmeldelser af dette produkt.