Du får her en Shimano Deore bremseklods type metal E01S. Denne bremseklods passer til Shimanos bremsekaliber model Deore BR-M575, BR-M486 og BR-M485. AnvendelseDenne bremseklods er designet til at blive monteret i en b…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 139,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Du får her en Shimano Deore bremseklods type metal E01S. Denne bremseklods passer til Shimanos bremsekaliber model Deore BR-M575, BR-M486 og BR-M485.

Anvendelse
Denne bremseklods er designet til at blive monteret i en bremsekaliber fra Shimano model Deore BR-M575, BR-M486 eller BR-M485. Bremseklodsen er af solidt metal, hvilket giver den en længere levetid end du får med bremseklodser af resin. Derudover har metalbremseklodsen den fordel, at du får en bedre bremseeffekt ud af den under vanskelige forhold. Derfor anbefales den også til cykling i mudder og sand. Du skal være forsigtig m.h.t. berøring af bremsekaliber (og skive), efter kørsel, da disse kan blive meget varme. Anvend IKKE olie og fedt på bremseklodser og skiver, da det kraftigt kan reducere bremsernes effektivitet.

Specifikationer

  • Bremseklods med split og fjeder
  • Model E01S
  • Type: Metal
  • Passer både på for- og bagbremse kaliber

Montering
Når du skal montere din bremsekaliber, er den letteste metode at starte med at afmontere hjulet. Herefter skal du presse stemplerne helt tilbage i kaliberen; til dette skal du anvende specialværktøj eller en stor fladkærvet skruetrækker. Dernæst skal de gamle bremseklodser afmonteres, enten ved at tage splitten ud eller ved at fjerne skruen. Nu kan du tage klodserne ud og montere de nye. Til dette kan du også se den vedhæftede pdf fil for nærmere information.

Sikkerhed og kvalitet
Hvis bremserne larmer under aktivering, er klodserne måske slidt ned under den brugelige grænse. Når temperaturen på bremsesystemet er faldet nok, kan du tjekke tykkelsen på hver klods er minimum 0,5 mm., hvis dette ikke er tilfældet skal de udskiftes. Skivebremser har en indkøringsperiode, og bremseeffekten vil gradvist øges i løbet af denne periode. Du skal være opmærksom på disse forøgelser, når du bruger bremserne i indkøringsperioden. Dette gælder også efter udskiftning af bremseklodser eller bremseskiver.

Vedligeholdelse
Hvis man oplever at bremseklodserne mister sin effekt, kan det skyldes at det har været overophedet i længere tid eller af flere omgange. Problemet kan løses ved at afmontere klodserne og med let hånd slibe bremsebelægningen med et stykke sandpapir.

 

EAN: 4524667284895

Ingen anmeldelser af dette produkt.