Varenummer: EBPN03ARFA

Shimano XTR - Bremseklodser model N03A Resin til BR-M9120


.
182 DKK / STK
145,60 DKK ekskl. moms
 •  
 • Med disse Resin N03A får du et sæt højeffektive bremseklodser fra Shimano, der er designet til at blive anvendt sammen med firmaets top-kvalitets XTR Trail bremsekaliber af typen til mountainbike. Bremseklodsen er kompatibel med bremsekaliber BR-M9120.

  Anvendelse
  Denne XTR bremseklods fra Shimano er skabt til at blive monteret i en bremsekaliber model BR-M9120, der oftest bruges på mountainbikes og XC-cykler.

  Specifikationer

  • Bremseklods-sæt inklusiv split
  • Område: Mountainbike
  • Passer på Shimano bremsekaliber BR-M9120
  • Model: Resin N03A

  Montering
  Den nemmeste metode for at montere de fleste modeller er, at man starter med at afmontere hjulet og herefter presser stemplerne tilbage i kaliperen. Dette skal gøres med special værktøj eller en stor fladkærvet skruetrækker. Dernæst afmonterer du de gamle bremseklodser ved at tage splitten ud eller ved at fjerne skruen. Nu kan klodserne tages ud, og du kan montere de nye.Sørg for at aftørre bremseskiven i noget skivebremserens. Du kan se mere på nedenstående PDF fil for montering.

  Sikkerhed og kvalitet
  Denne bremseklods giver en stabil og præcis bremse-effekt, og med køleribberne sørger den for afkøling selv under hård belastning. Du skal dog være forsigtig med berøring af skive- og bremsekaliber efter kørsel, da disse kan blive meget varme. Sørg for at der ikke kommer olie og fedt på bremseklodserne og bremseskiverne, da bremserne så ikke vil virke optimalt. Hvis bremserne larmer når de bruges, er klodserne måske slidt ned under den brugelige grænse. Check at bremsesystem-temperaturen er faldet nok og check så at tykkelsen på hver klods er 0,5 mm eller mere, hvis de ikke er dette skal de udskiftes. 

  Vedligeholdelse
  Hvis man oplever at bremseklodserne mister sin effekt, kan det skyldes at det har været overophedet i længere tid eller af flere omgange. Problemet kan løses ved at afmontere klodserne og med let hånd slibe bremsebelægningen med et stykke sandpapir.

   

   

 • Brand Shimano
  Produkt Bremseklodser
  Kompatibel med BR-M9120
  Geargruppe XTR
  Bremsetype Skivebremse
  Bremsesystem Shimano
  Materiale Resin
  Varenummer EBPN03ARFA
  EAN 4550170327385
 • Y1XD98010_A.pdf 1,356.00 Kb