Varenummer: EBPL05ARFA

Shimano L05A Resin - Bremseklods til Dura Ace og Ultegra Skivebremser- L05A/L03A


.
133 DKK / STK
106,40 DKK ekskl. moms
 •  
 • Denne bremseklods Resin L05A/L03A med køleribber fra Shimano er designet til at blive anvendt til bremsekaliber af typen til landevej. Bremseklodsen passer til bremsekaliber BR-RS505.

  Anvendelse
  Denne bremseklods er lavet, så den kan monteres i bremsekaliber model BR-RS505, der er almindelig på landevejscykler.

  Specifikationer

  • Bremseklods-sæt inklusiv split
  • Område: Landevej
  • Passer på Shimano bremsekaliber BR-RS505, BR-RS805, BR-R8070 
  • Model: Resin L05A/L03A med køleribber som afløser G03A og G02A

  Montering
  Den nemmeste metode for at montere de fleste modeller er, at man starter med at afmontere hjulet og herefter presser stemplerne tilbage i kaliperen. Dette skal gøres med special værktøj eller en stor fladkærvet skruetrækker. Dernæst afmonterer du de gamle bremseklodser ved at tage splitten ud eller ved at fjerne skruen. Nu kan klodserne tages ud, og du kan montere de nye.Sørg for at aftørre bremseskiven i noget skivebremserens. Du kan se mere på nedenstående PDF fil for montering.

  Sikkerhed og kvalitet
  Denne bremseklods giver en stabil og præcis bremse-effekt, og med køleribberne sørger den for afkøling selv under hård belastning. Du skal dog være forsigtig med berøring af skive- og bremsekaliber efter kørsel, da disse kan blive meget varme. Sørg for at der ikke kommer olie og fedt på bremseklodserne og bremseskiverne, da bremserne så ikke vil virke optimalt. Hvis bremserne larmer når de bruges, er klodserne måske slidt ned under den brugelige grænse. Check at bremsesystem-temperaturen er faldet nok og check så at tykkelsen på hver klods er 0,5 mm eller mere, hvis de ikke er dette skal de udskiftes. 

  Vedligeholdelse
  Hvis man oplever at bremseklodserne mister sin effekt, kan det skyldes at det har været overophedet i længere tid eller af flere omgange. Problemet kan løses ved at afmontere klodserne og med let hånd slibe bremsebelægningen med et stykke sandpapir.

   

 • Brand Shimano
  Serie | Model nr. L05A,L03A
  Produkt Bremseklodser
  Anvendelse Race
  Geargruppe Dura Ace, Ultegra
  Bremsetype Skivebremse
  Bremsesystem Shimano
  EAN 4550170327415
 • Y8N398030_A.pdf 2,625.00 Kb