Varenummer: IBPG04SMXA

Shimano XT/SLX/Alfine - Bremseklods til skivebremser - BR-M8000/7000 Metal G04S


.
123 DKK / STK
98,40 DKK ekskl. moms
 •  
 • Denne bremseklods model G04S fra Shimano er lavet af metal. Bremseklodsen kan benyttes til blandt andet XT bremsekaliber model BR-M8000, BR-M785 og Shimanos SLX bremsekaliber BR-M7000 samt Shimano Alfine BR-S700.

  Anvendelse
  Denne bremseklods er designet til at blive monteret i bremsekaliber model Shimano XT, SLX og Alfine. Det er vigtigt at huske, at skivebremser har en indkøringsperiode, hvorunder bremsekraften gradvist øges. Du skal være opmærksom på disse forøgelser, når du bruger bremserne i indkøringsperioden. Du skal ligeledes være opmærksom efter udskiftning af bremseklodser eller skivebremserotor. Disse bremseklodser finder du blandt Shimanos topserier.

  Specifikationer

  • Bremseklods-sæt inklusiv split
  • Område: Mountainbike/Citybike
  • Passer på Shimano modeller XT, SLX og Alfine
  • Model Metal G04S

  Montering
  Den nemmeste metode for at montere de fleste modeller er, at man starter med at afmontere hjulet og herefter presser stemplerne tilbage i kaliperen. Dette skal gøres med special værktøj eller en stor fladkærvet skruetrækker. Dernæst afmonterer du de gamle bremseklodser ved at tage splitten ud eller ved at fjerne skruen. Nu kan klodserne tages ud, og du kan montere de nye.Sørg for at aftørre bremseskiven i noget skivebremserens. Du kan se mere på nedenstående PDF fil for montering.

  Sikkerhed og kvalitet
  Denne bremseklods giver en stabil og præcis bremse-effekt, og med køleribberne sørger den for afkøling selv under hård belastning. Du skal dog være forsigtig med berøring af skive- og bremsekaliber efter kørsel, da disse kan blive meget varme. Sørg for at der ikke kommer olie og fedt på bremseklodserne og bremseskiverne, da bremserne så ikke vil virke optimalt. Hvis bremserne larmer når de bruges, er klodserne måske slidt ned under den brugelige grænse. Check at bremsesystem-temperaturen er faldet nok og check så at tykkelsen på hver klods er 0,5 mm eller mere, hvis de ikke er dette skal de udskiftes. 

  Vedligeholdelse
  Hvis man oplever at bremseklodserne mister sin effekt, kan det skyldes at det har været overophedet i længere tid eller af flere omgange. Problemet kan løses ved at afmontere klodserne og med let hånd slibe bremsebelægningen med et stykke sandpapir.

   

 • Brand Shimano
  Produkt Bremseklodser
  Model XT,SLX,Alfine
  Anvendelse MTB
  Geargruppe XT, SLX, Alfine
  Bremsetype Skivebremse
  EAN 4550170639501
 • Y8MY98010_A.pdf 212.00 Kb