GU Chews er energi vingummier, som anvendes til daglig træning og konkurrencer og opretholder energibehovet ved langvarige og hårde fysiske aktiviteter. GU Chews indeholder kulhydrater der holder dig kørende så du sparer på g…
Læs mere
Vejl.: 25,00
Pris inkl. moms DKK
1 stk 15,00 / stk
5 stk 13,50 / stk
10 stk 12,00 / stk
20 stk 10,00 / stk
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

GU Chews er energi vingummier, som anvendes til daglig træning og konkurrencer og opretholder energibehovet ved langvarige og hårde fysiske aktiviteter. GU Chews indeholder kulhydrater der holder dig kørende så du sparer på glykose depoterne. Vingummierne indeholder natrium, som også er det elektrolyt vi primært mister når vi sveder og som hjælper med at opretholde en god væskebalance. De tre aminosyrer leucin, valin og isoleucin der reducerer træthed og mindsker muskelskader er også at finde i disse vingummier. GU vingummierne har en dejlig smag af blåbær og granatæble.

Anvendelse
Indtag en pakke som indeholder 4 vingummier hvilket svarer til 1 servering. Disse 4 vingummier vil give dig nok energi til 30-45 minutters aktivitet og bør tages 10-15 minutter inden fysisk aktivitet. Det er vigtigt at drikke rigeligt med væske undervejs. Hver servering på 4 chews indeholder 80 kalorier.

Specifikationer

  • Smag: Blåbær og granatæble
  • Indhold: 54 gram (4 stk = 1 servering)
  • Indtages inden træning
  • Opretholder væskebalancen
  • Mindsker muskelskader
  • Glutenfri

Kvalitetsniveau
GU er en anerkendt leverandør af energiprodukter, der med over 20 års erfaring stadig går ud fra de samme grundprincipper. GU's mission er at levere energiprodukter som kun indeholder det kroppen skal bruge og ikke andet. Innovation var det der startede GU, og den dag i dag tilbyder GU stadig et bredt udvalg af innovative og gennemtestede produkter til sportsfolk i hele verden.

Næringsindhold

Næringsdeklaration
  % Pr. servering (4 stk.)
Fedt 0%
Kolesterol 0%
Natrium 40 mg (2%)
Kalium 40 mg (1%)
Kulhydrater 20 g (7%)
Heraf fibre 0%
Heraf sukker 10 g
Protein 0%
Kalorier 80 Kcal

Ingredienser: Økologisk sirup, økologisk sukker, maltodextrin, pectin, Leucin, valin, isoleucin, citronsyre, kalium citrat, maqui juice koncentrat, naturlige smagsstoffer, kokos olie, carnauba voks

EAN: 769493101440

Ingen anmeldelser af dette produkt.