Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Brooks lædersadeltaske i brun, som matcher de brune lædersadler fra Brooks. Denne sadeltaske giver det sidste touch for at gøre din stil komplet. Sadeltasken lukkes med en læderrem, som gør det…
Læs mere
Tilbudet udløber 15-12-2019
Vejl.: 899,00 Før 679,00
DKK 604,99
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Brooks lædersadeltaske i brun, som matcher de brune lædersadler fra Brooks. Denne sadeltaske giver det sidste touch for at gøre din stil komplet. Sadeltasken lukkes med en læderrem, som gør det let at komme ned til dine ting. Sadeltasken har et rumindhold på hele 1,5 liter, dermed kan du have meget med på farten, såsom værktøj, telefon, pung med videre.

Anvendelse
Denne sadeltaske henvender sig til cyklister, som ønsker et stilfuldt look på cyklen. Med en volume på 1,5 liter kan du medbringe de mest nødvendige ting på cykelturen.

Specifikationer

  • Materiale: Læder
  • Farve: Brun
  • Montering med læderremme
  • Størrelse: H: 11 x L: 21 x B: 7 cm.
  • Indhold: 1,5 liter
  • Vægt: 270 gram

Montering
Sadeltasken monteres ved hjælp af 2 læderstropper som går indefra tasken og ud på bagsiden, hvor de spændes omkring sadlen.

Kvalitetsniveau
Brooks produkterne har én ting til fælles- De er alle lavet i læder! Brooks produkterne er yderst veludført og sætter et eksklusiv præg på enhver cykel.

Vedligeholdelse
Brooks anbefaler at bruge læderfedt til at behandle deres læderprodukter med. Dette anbefales grundet en bedre komfort, bedre udseende og naturligvis en længere levetid.

Ingen anmeldelser af dette produkt.