Lille og kompakt sadeltaske, der leverer de nødvendige specifiaktioner til cykelrytteren, så man nemt og komfortabelt kan opbevare sine nødvendige ting. Sadeltasken er lavet i et flot design, hvor interi&o…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 109,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Lille og kompakt sadeltaske, der leverer de nødvendige specifiaktioner til cykelrytteren, så man nemt og komfortabelt kan opbevare sine nødvendige ting. Sadeltasken er lavet i et flot design, hvor interiøret er lavet i en blå farve, for at kunne optimere navigering i tasken. Sadeltasken er designet med to store rum, der giver en bedre organisering af sine sager, mens en vandtæt lynlås holder tasken sikker i dårligt vejr.

Anvendelse
Easypack S fra BBB giver komfortable og smarte muligheder for, at kunne opbevare sine ting ordentligt. Sadeltaksen kan nemt anvendes på alle typer af cykler, hvor sadeltasken kan monteres med et velcrobånd på sadlens understel, mens en gummirem vikles om selve sadelpinden for en bedre stabilitet.

Specifikationer

  • Model: BSB-31S
  • Farve: Sort
  • Volumen cm3: 370
  • Vægt: 90 gram
  • Mål: 65 x 70 x 140 mm
  • Blåt interiør for optimal synlighed
  • Vandtæt lynlås

Kvalitetsniveau
BBB holder niveauet oppe med sine produkter, hvor komfort og funktionalitet i stor stil er blevet tænkt ind i produkterne. Amatører og professionelle har i flere år benyttet sig af produkterne, der også har givet dem en dominerende plads på det internationale marked. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra BBB.

Vedligeholdelse
Denne smarte sadeltaske kræver ingen stor vedligeholdelse, men kan med fordel tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 8716683094589

Ingen anmeldelser af dette produkt.