Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
BBB har lavet en smart sadeltaske, der giver de kvaliteter, du søger i en ordentlig sadeltaske. Sadeltasken kommer med dobbeltvelcro lukning, så tasken sidder stramt og stabilt monteret på din cykel. Sadelt…
Læs mere
Vejl.: 189,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

BBB har lavet en smart sadeltaske, der giver de kvaliteter, du søger i en ordentlig sadeltaske. Sadeltasken kommer med dobbeltvelcro lukning, så tasken sidder stramt og stabilt monteret på din cykel. Sadeltasken er designet med en meget flot, blå farve indeni, så det bliver let at se dine ting. Tasken er desuden udviklet med en praktisk inderlomme, der passer til en nøgle eller andet småt. Speedpack M, giver motionisten en high-end, kurvet sadeltaske, der er designet med vandtæt lynlås og refleksstribe på siden.

Anvendelse
Sadeltasken fra BBB, henvender sig primært til til cykelrytteren, der ønsker en sadeltaske af allerhøjeste kvalitet. Tasken viser sig meget universel, og kan derfor både benyttes til MTB, race og citybikes.

Specifikationer

  • Model: BSB-33M
  • Farve: Sort
  • Volumen cm3: 520
  • Vægt: 100 gram
  • Mål: 95x80x155 mm

Montering
BBB Speedpack er meget hurtig at montere. Monteringen sker nemt uden brug af værktøj, da man blot skal spænde de medhørende velcrobånd omkring sadlen. Gummiremmen sættes derefter omkring sadelpinden, og så er man ellers klar til den gængse cykeltur.

Kvalitetsniveau
BBB har mere end 20 års erfaring med udvikling af produkter til amatører og professionelle. Firmaet er lavet af to tidligere professionelle cykelryttere, der ønsker at producere kvalitetsprodukter til andre cyklister. Kvalitet og funktionalitet er derfor kendetegn, ved de produkter BBB producerer.

Vedligeholdelse
Sadeltasken kræver ingen vedligeholdelse, men behovet for en våd klud kan opstå.

 

05-03-2019
Alt nødvendigt passer ind fint og forbliver tørt.