Disse solide pulleyhjul fra Tacx er lavet af rustfrit stål. Hjulene har 11 tænder og kommer med to forskellige typer bøsninger, så de kan bruges på forskellige typer bagskifter. Lejerne er lukkede, så de er godt beskyttede mo…
Læs mere
Vejl.: 279,00 Før 249,00
DKK 99,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Disse solide pulleyhjul fra Tacx er lavet af rustfrit stål. Hjulene har 11 tænder og kommer med to forskellige typer bøsninger, så de kan bruges på forskellige typer bagskifter. Lejerne er lukkede, så de er godt beskyttede mod f.eks. vand og støv. 

Anvendelse
Disse Tacx pulleyhjul er med plast-bøsninger, som passer til Sram MTB bagskiftere model Sram 9.0 - 7.0 - 5.0 - 4.0 og X7

Specifikationer

  • Tacx pulleyhjul model T4085
  • 2 x pulleyhjul med 11 tænder
  • 2 typer bøsninger
  • Med lukkede maskinlejer i stål
  • Farve: Sort

Montering
Når disse monteres, er det vigtigt, at du sørger for, at de bliver monteret korrekt da der er forskel på øverste og nederste pulleyhjul. Det fremgår på begge pulleyhjul hvilkrn type det er. Når du skal montere pulleyhjulene, skal du oftest bruge en unbrakonøgle, men dette afhænger af hvilke skruer, der sidder på den nuværende bagskifter.

Kvalitetsniveau
Du får et sæt Tacx pulleyhjul, der har plastbøsninger som er standard modellen.

Vedligeholdelse
Tacx pulleyhjul kræver ingen vedligeholdelse udover almindelig rengøring af det snavs, der kommer under brug. Til rengøring anbefaler vi en degreaser, som naturligvis også sælges i shoppen.

Skulle du være så uheldig at varen bliver defekt?
Alle henvendelser vedrørende reklamationer af et Tacx eller Garmin produkt, skal foregå direkte gennem Garmin. Deres servicemindede kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 48105050, hvis der skulle opstå et problem med dit produkt.

EAN: 8714895021201

Ingen anmeldelser af dette produkt.