Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Bredere fødder kan også sagtens blive mødt med den store komfort og kvalitet fra disse cykelsko, hvor føddernes velvære og funktionalitet er i centrum. Cykelskoenes ydersål er lavet med …
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Bredere fødder kan også sagtens blive mødt med den store komfort og kvalitet fra disse cykelsko, hvor føddernes velvære og funktionalitet er i centrum. Cykelskoenes ydersål er lavet med stabiliet, letvægt og optimal kraftoverførsel som begreber, hvilket virkeligt også kommer til udtryk i designet. Vristen er også blevet tilgodeset i dette design, hvor Soft Instep fordeler trykket ligeligt hele vejen over med en EVA-pude, hvorved der kan tilbydes en optimal pasform.

Velcrostropper og et Caliper spænde gør lukkemekanismen til en borg for komfort i denne cykelsko, hvorved pasformen kan tilbydes på bedste vis, hvor der holdes en tæt og funktionel ramme om foden således, at man kan præstere med en god kraftoverførsel. Denne kraftoverførsel bliver også givet et ekstra skub med den forstærkede hæl, der kan holde en vis stabilitet og stivhed. Sålen holder desuden niveauet meget højt i denne cykelsko, hvilket kommer til udtryk ved en konstruktion af nylon med indlæg af polyuretan. Her bliver der tilbudt et sublimt greb, spredning af mudder og en stor stabilitet. Indlæggene kommer virkeligt i fokus her.

Anvendelse
Eagle 7 SR fra Sidi viser sig som en optimal cykelsko til dine fødder ved, at have stor fokus på komfort og funktionalitet. Cykelskoene er designet specielt til brug på MTB, hvor cykelskoene kan tilbyde den optimale funktion. Cykelskoene kan også nemt gås på efter endt kørsel, hvor indlæggene sørger for en stor alsidighed. Disse kan desuden nemt skiftes ud.

Specifikationer

  • Ydersål: Mikrofiber Microtech og mesh
  • Sål: MTB SR17 sål
  • Soft Instep 2
  • Caliper spænde
  • Højkvalitets velcro
  • Sidi hælkap
  • MEGA-version

Kvalitetsniveau
Sidi har igennem mange år haft en stor tradition for brug af komfort og funktionalitet i produkterne, hvor solide materialer og teknologier står for denne udvikling. Disse værdier har givet dem stor berømmelse blandt amatører og professionelle, der har haft brug for udstyr, der kan holde trit med et højt præstationsniveau. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Sidi.

Finde den rette størrelse
Den rette rette størrelse kan være vigtigt, når du skal købe funktionelle cykelsko til dine pedaler. Inden man finder disse, bør man måle sine fødder fra hæl til tå, hvor vægten er fordelt ligeligt på begge fødder. Man bør måle begge fødder, da der kan opstå forskelle i længder og bredde på disse. Det kan være værd at bemærke, at man oftest bruger en større størrelse i cykelsko, end man almindeligvis ville gøre.

Vi lader dig bemærke, at denne nedenstående tabel er vejledende, da der er forskel i længde og bredde fra person til person.

Vejledende størrelsesguide

EU-størrelser I centimeter
36 23.5 
37 24
38 24.5
39 25
40 25.5
41 26
42 26.5
43 27
44 27.5
45 28
46 28.5
47 29
48 29.5
49 30
50 30.5
51 31
52 31.5

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.