MTB sko

Når du skal have nye cykelsko til din mtb, er det rigtig vigtigt, du finder et par, der passer dine fødder.
Vi forhandler de bedste mærker, så der er helt sikkert et par mtb sko, som matcher netop dit behov.

Giro Ranger - Cykelsko MTB Dame - Sort Giro Ranger - Cykelsko MTB Dame - Sort
Spar 50%
799 DKK 400,00 DKK inkl. moms
Astral Cykelsko - Velcro - MTB - Sort Astral Cykelsko - Velcro - MTB - Sort
Spar 50%
649 DKK 325,00 DKK inkl. moms
Astral Cykelsko - Atop - MTB - Sort Astral Cykelsko - Atop - MTB - Sort
Spar 40%
799 DKK 479,00 DKK inkl. moms
Endurance Rofart - MTB cykelsko - Sort Endurance Rofart - MTB cykelsko - Sort
Spar 20%
999 DKK 799,00 DKK inkl. moms
Shimano S-Phyre XC902 - Cykelsko MTB XC9
Spar 60%
3.199 DKK 1.280,00 DKK inkl. moms
Mavic Crossmax SL Pro - MTB sko - Sort Mavic Crossmax SL Pro - MTB sko - Sort
Spar 60%
1.399 DKK 560,00 DKK inkl. moms
Giro Cylinder - Cykelsko MTB Hr - Sort Giro Cylinder - Cykelsko MTB Hr - Sort
Spar 40%
849 DKK 509,00 DKK inkl. moms
Shimano ME702 - Cykelsko Enduro ME7 - Sort Shimano ME702 - Cykelsko Enduro ME7 - Sort
Spar 80%
1.599 DKK 320,00 DKK inkl. moms
Shimano XC702 - Cykelsko MTB XC7
Spar 60%
1.241 DKK 496,00 DKK inkl. moms
Viser 1 til 35 af 35

De helt rigtige MTB sko gør dig bedre - hvilke skal du vælge?

For at få størst glæde, af dine sko skal de sidde tæt omkring foden. Det giver større komfort, samt større effekt. Det er vigtigt de passer i længden, så du ikke får ømme tæer.

Bunden i dine mtb sko har også en del at sige. Især hvis du cykler meget og cykler langt. Hvis ikke bunden er, af det rette materiale, til dit træningsbehov, vil dine fødder kunne komme til at sove.

Når du cykler mountainbike, kan du vælge at kører med eller uden klikpedaler.
Med sko der klikker fast på pedalen, kan du trække pedalen hele vejen rundt, og ikke kun når du træder ned, hvilket oftest giver mere fart og fornemmelsen af flere kræfter til at klarer udfordringerne.

Der er også sko uden klik til dem der ikke vil sidde fast i pedalerne, og som ønsker en mere komfortabel sko når man går.

Du skal altid være obs. på, hvilke pedaler og klamp-systemer dine mtb sko, skal passe til.

Vi har et stort udvalg af MTB-sko fra NorthWave, Giro og Shimano m.fl.

MTB Sko

Mountainbike cykelsko, som bruges forår, sommer og efterår, indtil det bliver for koldt og man skifter til vinter-cykelsko. En MTB sko har i modsætning til en touring cykelsko en noget hårdere bund i cykelskoen.

Den indbyder ikke til gå rundt i skoen, men bunden på en MTB  sko er noget blødere end i en spinningsko eller en cykelsko til racercykel, da man af og til kan blive nød til at stå af cyklen ved meget stejle stigninger hvor der er rigtig meget mudder.

En MTB sko har desuden et groft mønster under cykelskoen, som sørger for, at man kan stå fast i ujævnt terræn.

Skal du bruge et par nye sko til din mountainbike behøver du ikke nødvendigvis købe sko beregnet til klamper. Mange der cykler MTB kører ikke med klikpedaler, men blot med en cykelsko der minder lidt mere om touring sko.

En bund med groft mønster til at stå bedre fast på løst underlag, og en sko som er godt ventileret, så dine føder kan ånde imens er at foretrække. 

Størrelsen på MTB sko

Har du et par cykelsko, der passer dig i størrelsen, vil det oftest være samme størrelse, du skal have igen. Hvis det er dit første par mtb sko, anbefaler vi at du bruger størrelses guiden, som du finder beskrevet ved den enkelte sko.

Nogle cykelsko er mest velegnet til kvinder, nogle til mænd og andre er unisex. Forskellen er oftest at herreskoen er bredere i modellen.  Vi anbefaler, at du læser om den enkelte model, inden du beslutter dig for, hvilken der passer bedst til dig.

Du finder en specifik størrelses guide ved den enkelte model, så du så vidt muligt, kan vurdere om de passer. Som en tommelfingerregel sige man, at dine mtb sko skal være en nummer større, end det du normalt bruger.

MTB sko og vind og vejr

Alle cykelsko til mtb er designet til at kunne bruges i alt slags vejr, men skal du være sikker på, at de er vind og vandtætte, samt varme nok, kan du købe nogen, som er specielt designet til det, eller måske skal du have nogle vinter mtb sko, så du ikke får kolde fødder til vinter.

Derudover er det altid en god ide at vaske din støvler, hvis de er blevet meget beskidte, da mudder er med til at udtørre cykelskoens materialer.