Sidi tilbyder her cykelsko, der kan klare naturens høje krav og strabadser således, at din tur på mountainbiken kan blive helt optimal. Cykelskoene er lavet med en yderst robust og slidstærk ydersål, hvor stabilitet, let vægt…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Sidi tilbyder her cykelsko, der kan klare naturens høje krav og strabadser således, at din tur på mountainbiken kan blive helt optimal. Cykelskoene er lavet med en yderst robust og slidstærk ydersål, hvor stabilitet, let vægt og omsættelighed er begreber der er værd at bruge. Vristen er blevet tilgodeset under designet med Soft Instep 2, der anatomisk tilpasser sig vristen med en pude af EVA, hvorved den kan give et ensidigt tryk hele vejen over for den bedste pasform.

Lukkemekanismen på den her cykelsko er også speciel med sit spænde, der kan tilbyde en optimal og optimerende efterspænding således, at den bedste pasform gives sammen med stropperne af velcro. Komforten kan også ses ved en forstærket hæl der giver den god stabilitet i foden, så den ikke bliver svækket under længere tids brug. Dette giver også et bedre tråd i pedalen. Sålen er derimod meget speciel i denne cykelsko, der er lavet af nylon med indlæg af polyuretan. Her er den defineret af et godt greb, kan sprede mudderet korrekt væk og sørger for en ordentlig stabilitet. Her er det navnlig indlæggene der virkeligt kommer i fokus.

Anvendelse
Eagle 7 SR fra Sidi tilbyder en stor komfort og funktionalitet, der centrerer sig om rytterens fødder således, at man kan have et optimalt tråd i pedalerne. Cykelskoene er lavet specielt til brug på MTB, hvor specifikationerne virkeligt kommer til fulde brug. Cykelskoene kan også med sine specifikationer i sålen, også nemt gås på efter endt kørsel. Her kan indlæggene desuden skiftes ud.

Specifikationer

  • Ydersål: Mikrofiber Microtech og mesh
  • Sål: MTB SR17 sål
  • Soft Instep 2
  • Caliper spænde
  • Højkvalitets velcro
  • Sidi hælkap

Kvalitetsniveau
Sidi har stor tradition for en udvikling af produkter, der er defineret af en stor portion af komfort og funktionalitet. Disse værdier bliver givet ved brug af solide materialer og teknologier, der netop kan holde trit med det høje præstationsniveau, amatører og professionelle har fået i dag. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Sidi, hvor den enkelte kunde altid er i centrum.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse af dette produkt kan blot ske ved, at man tørrer dem over med en fugtig klud, når de bliver udsat for skidt og snavs.

Finde den rette størrelse
Den rette størrelse er vigtig, når du skal finde de perfekte cykelsko til din træning eller konkurrencekørsel. I denne proces bør man måle sine fødder fra hæl til tå, hvorefter man kan finde den rette størrelse i den nedenstående tabel. Vi ønsker at informere om, at man oftest benytter sig af en større størrelse i cykelsko, end man normalvis ville bruge i sine almindelige sko. Vi anbefaler at man måler begge fødder, hvor vægten er solidt plantet på hver fod, for at få den mest optimale måling. Derefter kan du nemt og hurtigt finde din korrekte størrelse.

Man skal som kunde bemærke, at den nedenstående tabel er vejledende, da der kan opstå forskelle i bredde og længde fra person til person.

Vejledende størrelsesguide

EU-størrelser I centimeter
36 23.5 
37 24
38 24.5
39 25
40 25.5
41 26
42 26.5
43 27
44 27.5
45 28
46 28.5
47 29
48 29.5

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.