Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne Shimano XC700 mountainbike sko, er beregnet til Off-Road cykling på konkurrence niveau. Skoen er med BOA IP1 spændesystem, samt en front velcro lukning. Dette optimerer lukning omkring vristen på din f…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne Shimano XC700 mountainbike sko, er beregnet til Off-Road cykling på konkurrence niveau. Skoen er med BOA IP1 spændesystem, samt en front velcro lukning. Dette optimerer lukning omkring vristen på din fod, og sikrer den allerbedste tilpasning. Skoens overdel er udviklet i syntetisk læder, hvilket giver god beskyttelse, samt lang holdbarhed. Overdelen har åndbare områder, som er med til at sikre en god ventilation. Ydersålen er udviklet med en ultra stiv carbon forstærket midtersål. MTB cykelskoen er forberedt med forstærkede områder til spikes, som kan eftermonteres.

Anvendelse
Denne XC700 cykelsko er udviklet til max performance Off-Road cykling. Til konkurrence, i bakkerne, til Cross Country, race eller Cyclo Cross. Skoen passer til pedaler med SPD klik system, og andre typer MTB klamper. Hvis skoen er monteret med SPD klamper, kan du stadig gå i skoene, uden at klampen generer. Grunden hertil er, at klamper sidder oppe under sålen, og generer dermed ikke når du går rundt i dem. Der medfølger ikke klamper.

Specifikationer

  • Farve: Sort med blå detaljer
  • Vægt: 670 gram/par (Størrelse 42)
  • BOA IP1 lukninger med power zone
  • 1 front velcro lukning
  • Kompatibel med SPD klamper og andre typer MTB klamper
  • Overdel: Syntetisk læder
  • Indersål: Formstøbt
  • Ydersål: Letvægt med carbon forstærket midter sål
  • Eksklusiv Michelin gummi mønster (Optimal til at slippe mudder)
  • BEMÆRK: Klamper købes separat (se relaterede varer)

Kvalitetsniveau
Denne Shimano XC700, er en stærk og komfortabel XC Race konkurrence sko, med en god pasform. SH-XC7 er udviklet med en formstøbt indersål. Ydersålen er konstrueret således, at mudderet ikke bliver hængende, når man går og løber i skoen. Området ved midtersålen er carbon forstærket for optimal stivhed. Her får du en MTB sko med mange egenskaber, til sport og konkurrencebrug.

Find den rigtige størrelse
Det er vigtigt at du vælger den rette størrelse, når du skal købe cykelsko. Derfor skal du måle din fod fra hæl og frem til den længste tå, og herefter finde din rette størrelse i tabellen herunder. Det er meget normalt, at man skal bruge cykelsko i et nummer større end almindelige sko. Vi anbefaler, at man måler begge fødder, da der ofte kan være forskel på dem. Sørg få at du er i stående position, når du måler foden. Ydermere bør du lægge omkring 5 mm. ekstra til målet, for at få den korrekte størrelse. Shimano cykelsko er små i størrelserne og derfor anbefaler vi, at du vælger to numre større end den størrelse du bruger i normalt fodtøj.

Nedenstående tabel, som er udarbejdet af Shimano, er vejledende. Da højde og bredde på fødder er meget individuel, skal du være opmærksom på, at der også kan forekomme afvigelser i forhold til hvilken størrelse der passer bedst til din fod, også selvom du har valgt størrelsen ud fra nedenstående tabel.

Skostørrelse  Indvendig mål i mm
38 238
39 245
40 252
41 258
42 265
43 272
44 278
45 285
46 292
47 298
48 305
Ingen anmeldelser af dette produkt.