Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne ME301 Enduro cykelsko fra Shimano er særligt udviklet til dig der elsker off-road, MTB og Trail. Cykelskoen er yderst funktionel med en høj ydeevne, både når du sidder på cyklen, og n&arin…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne ME301 Enduro cykelsko fra Shimano er særligt udviklet til dig der elsker off-road, MTB og Trail. Cykelskoen er yderst funktionel med en høj ydeevne, både når du sidder på cyklen, og når du går rundt. Overdelen er lavet af et syntetisk læder-materiale med cross x-strap, hvilket sikrer, at du får en god lukning og at trykket mod vristen fordeles. Alt sammen for at give en højere ydelse under cykling. Cykelskoen er kompatibel med klik-system, men du kan også anvende den med platformspedaler, hvis du foretrækker ikke at være fastspændt til pedalerne og stadigvæk søger en sko, der giver en høj ydeevne. Skoens lukkes med to velcrostropper og et micro-spænde. For at give dig god komfort, er skoen forsynet med en cushion indersål, der giver glimrende stødabsorbering, mens ydersålen er af et slidstærkt gummi, der giver fremragende gå-effekt. Mellemsålen er forstærket med glasfiber, hvilket giver en bedre kraftoverførsel, når du cykler. Cykelskoen er desuden med TORBAl-teknologi, som gør at skoen kan twiste under cykling og give en mere naturlig følelse.

Anvendelse
Denne version af Shimano ME301 cykelsko er designet til mænd. Skoen benyttes primært til off-road, mountainbike og trail, og kan benyttes sammen med klik-pedaler, hvorved du får optimal ydelse. Er du utryg ved at være fastspændt til pedalen, anbefaler vi, at du i stedet bruger denne cykelsko sammen med platformspedaler. Cykelskoens bund er af gummi og derfor er den særdeles velegnet til at gå rundt i efter cykling eller når der holdes pause.

Specifikationer

 • Model: ME3
 • Off-road, MTB eller trail cykelsko herre
 • Velegnet til klik pedaler samt platform pedaler
 • Overdel er i High-Density syntetisk læder som øger åndbar heden
 • To velro lukninger og en micro spænde
 • Ydersål er i letvægts gummi for bedre trækkræft og greb
 • Indersål i Cushion som er stødabsorberende
 • Forberedt til spikes - 2 stk under hver sko er muligt
 • Mellemsål: Glasfiber forstærket
 • Vægt: 343 gram (Str. 42)
 • Farve: Sort
 • BEMÆRK: Klamper købes separat (se relaterede varer)

Kvalitetsniveau
Med et produkt fra Shimano kan du være sikker på at få et produkt, hvor kvalitet er i højsæde. Det er et high-end produkt, som de fleste cykelnørder sukker efter. 

Find den rigtige størrelse
Det er vigtigt at du vælger den rette størrelse, når du skal købe cykelsko. Derfor skal du måle din fod fra hele og frem til den længste tå, og herefter finde din rette størrelse i tabellen herunder. Det er meget normalt, at man skal bruge cykelsko i et nummer større end almindelige sko. Vi anbefaler, at man måler begge fødder, da der ofte kan være forskel på dem. Sørg få at du er i stående position, når du måler foden, så vægten sidder korrekt, og ydermere bør du lægge omkring 5 mm. ekstra til målet, for at få den korrekte størrelse.

Nedenstående tabel er vejledende og udarbejdet af Shimano. Grundet forskel i bredde på fødder, kan der være afvigelser i forhold til tabellen, også selvom du har valgt den korrekte størrelsen ud fra målene.

Størrelsesguide herre

Str 41 25,9 cm
Str 42 26,6 cm
Str 43 27,2 cm
Str 44 28 cm
Str 45 28,6 cm
Str 46 29,3 cm 
Str 47 30 cm
Ingen anmeldelser af dette produkt.