Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Giro Cylinder sørger for komfort og styrke til dine fødder, så du opnår din optimale præstation til konkurrence eller træning. Cykelskoene er karakteriseret ved en komfortabel pasform, hv…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Giro Cylinder sørger for komfort og styrke til dine fødder, så du opnår din optimale præstation til konkurrence eller træning. Cykelskoene er karakteriseret ved en komfortabel pasform, hvor overdelen er udviklet med syntetiske materialer. Dette forsikrer en lav vægt samtidig med en åndbar følelse. Sålen er lavet af sammenstøbt nylon og gummi, der giver skoen en høj trækkraft og holdbarhed. En Boa L6 justering viser desuden, hvordan en optimal justering skal se ud. Drejehjulet kan endda justeres på millimeter intervaller.

Anvendelse
Cylinder fra Giro giver din kørsel en snert af konkurrencedygtighed, så dine føder er komfortable og åndbare. Cykelskoene hjælper dine fødder med at sparke ekstra kraft i pedalerne, vha. skåret indlægssåler og specifikke og tynde materialer, der begge giver en vis form for komfort og alsidighed. Cylinder kommer desuden med en god pasform og kan justeres med velcrostropper og Boa L6 drejehjul i toppen. Pasformen kan dermed justeres helt ned til millimeter.

Specifikationer

  • Boa L6 justering med 1 mm interval samt en velcro lukning
  • Forstærket på hæl og tå med micro fiber
  • Overdel i syntetisk materialer
  • Komfortabel pasform
  • Ydersål er i fromstøbt Nylon og gummi med høj trækkraft
  • Midterstykke i scuff vagt
  • Forberedt til stålspikes
  • Skåret indlægssåler
  • Vægt: 320 gram (Str. 39) pr. sko.

Kvalitetsniveau
Giro har leveret kvalitetsprodukter i årevis, hvor komfort og funktionalitet har været de vigtigste prioriterer. Firmaet er dominerende på markedet, hvor det leverer både til amatører og professionelle. Innovation og brug af de seneste materialer, viser mærkets høje kvalitet, så kunden kan være tilfreds.

Vedligeholdelse
Cykelskoene er udstyret med en indersål, så det kan tages ud og vaskes. Vi anbefaler at man gør skoene rent med en fugtig klud. Rengøring bør gøres umiddelbart efter, at skoene bliver udsat for skidt og snavs.

Vejledende størrelsesguide

OBS: Som med andre cykelsko, er denne model også lille i størrelsen og vi anbefaler derfor at du køber en størrelse større end du plejer.

CM 23 23,5 24 24,5 25 25,5 26 26,5 27 27,6
EU: 36-36,5 37 37,5-38 38,5 39-39,5 40 40,5-41 41,5 42-42,5 43
Ingen anmeldelser af dette produkt.