MTB forlygten med 900 lumen fra Atredo er en god cykellygte med et kraftigt lys, som anvendes til MTB og har hele 3 forskellige lygteindstillinger. Single forlygten lyser rent faktisk med alle de 900 lumen der er opgivet. Man…
Læs mere
Før 249,00
DKK 229,00
Lithium-ion batteri
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

MTB forlygten med 900 lumen fra Atredo er en god cykellygte med et kraftigt lys, som anvendes til MTB og har hele 3 forskellige lygteindstillinger. Single forlygten lyser rent faktisk med alle de 900 lumen der er opgivet. Mange af lygterne på det danske marked lyser nemlig kun med halvdelen af opgivede. Atredo tester lygterne og kan derfor vide præcist hvor mange lumen lygterne lyser med.

Anvendelse
Lygten bruges til MTB og er utrolig god til alle aktiviteter hvor der er behov for kraftig belysning i mørket. Atredo lygten har 3 forskellige indstillinger og har en brændetid på ca. 4-16 timer afhængig af den valgte indstilling. Vi gør dig opmærksom på, at når du er færdig med at anvende lygten, skal batteri og lygte afmonteres, så lygten ikke dræner batteriet mens de er sat sammen. 

 Specifikationer

 • Output: 900 Lumen
 • LED: 1 stk. CREE XM-L2 T6
 • Vægt: 82g (lygtehoved)
 • Batteri: 1 x 3000mAh/7,4V
 • Vandtæt niveau IPX6
 • Dimensioner: Længde: 51mm, diameter 34(26)mm
 • Lygtehus udført i anodiseret aluminium T6061
 • Hærdet lygteglas, modstandsdygtig over for ridser og skrammer
 • 3 indstillingsniveauer af lygte
 • Brugstid: 4 – 16 timer afhængig af valgte funktion
 • Opladningstid: ca. 4 timer ved tom accu. Oplader indikerer for opladning og fuldt opladt
 • Leveres med oplader, batteripakke, bånd til hoved, gummistrips

Montering
Lygten leveres komplet med hjelmadapter og strips til montering på eksempelvis styr, ydermere leveres den også med batteridel i en praktisk taske, der kan monteres i bælte eller på cyklens stel helt uden brug af værktøj.

Kvalitetsniveau
Du får en kvalitetssikker og stærk lygte, der garanterer dig perfekt lys og særligt på steder hvor der er brug for kraftig belysning. Det medfølgende batteri holder til ca. 500 opladninger.

Vedligeholdelse
Lygten er vandtæt (IPX6) og kræver ingen særskilt vedligeholdelse. Man skal dog ikke nedsænke lygtehoved eller batteripakke i vand. Aftør blot lygtehoved og batteripakke med tør klud, såfremt man har anvendt lygten i regnvejr.


Bemærk: For at opretholde garantien på varer med genopladelige batterier af typen Lithium-ion, gælder følgende:

 1. Batteriet skal genoplades mindst én gang i måneden.
 2. Hvis batteriet ikke oplades i en periode på 3 måneder, går dette i ’sleep mode’ og kan medføre de-aktivering, uden mulighed for at genoplade igen. I disse tilfælde bortfalder garantien, da der således er tale om forkert anvendelse, og altså ikke tale om en fabrikationsfejl.

EAN: 5712934000920

16-03-2018
godt produkt til prisen
21-11-2017
Det er en fin lille kompakt lygte der lyser rigtig fint. Beslaget der er med, skal man dog selv finde en løsning på, da jeg tænker det er de færreste hjelme det vil sidde fast på. Bruger den selv som lygte to på hjelmen til MTB.
14-11-2017
Jeg ville egentlig have have en Atredo på 1000 lumen, men den var desværre udsolgt. I stedet blev jeg anbefalet denne lygte på 900 lumen - og jeg er ikke skuffet! Da jeg første gang var ude og prøvekøre lygten, kunne jeg slet ikke lade være med at smile - den giver simpelthen et super lys. Jeg kan absolut anbefale denne lygte.
07-10-2017
Alletiders service. Køber gerne igen.
14-06-2017
Godt lys
10-04-2017
Imponerende meget lys fra den lille lygte, til en god pris
18-01-2017
Godt lys og batteriet holder tilsyneladende godt. Monterings delen til selve lygten er der heller ikke noget at sætte en finger på. Tasken til batteriet som skal sættes på cyklen kunne være lavet mere smart, den har en tendens til at glide. Og så fik jeg en "mandags" model, hvor første gang jeg skulle sætte den fast så gik der en syning, så tasken ikke kunne sættes fast. Men 10 min med lidt nål og tråd så er den som ny (hvor den ikke går i stykker :-) )
11-11-2016