Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Med denne hjelm, MET Drone, får du en fantastisk tri- og enkelstartshjelm. Hjelmen er konstrueret, så den er bred, har god aerodynamik, og på en behagelig måde aftager turbulens og luftmodstand, s&arin…
Læs mere
Vejl.: 2,50
DKK 1.699,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Med denne hjelm, MET Drone, får du en fantastisk tri- og enkelstartshjelm. Hjelmen er konstrueret, så den er bred, har god aerodynamik, og på en behagelig måde aftager turbulens og luftmodstand, så du bliver hurtigere på cyklen. 

Anvendelse
Drone-hjelmen er en fremragende Tri-hjelm, der, med sit aerodynamiske design, er med til at spare rytteren 10 watt ved 50 km/t. Designet giver dig altså mulighed for at stige i hastighed. Hjelmens sider er ekstra volumeniøse, hvilket styrer luften over rytterens skuldre. De interne luftkanaler giver dig en perfekt afkøling og leder luften væk fra hovedet. Visiret er specialbyggenyret og har en anti-dug belægning. Næsebroen sikrer dig, at glasset forbliver fri for fingeraftryk. De magnetiske clips, som visiret sættes fast på, holder visiret godt på plads, når det er fastgjort til hjelmen - uden fare for vibrationer eller tab af aerodynamik.

Specifikationer

  • Farve: Sort/rød/hvid
  • Vægt: 410 gram
  • Stødabsorberende inderskal
  • In-Mould konstruktion
  • Safe-T Advanced justeringsspænde
  • Coolmax Anti-allergisk polstring
  • Airlite remme
  • Hjelmpose medfølger
  • MAG-CLIP visir af polycarbonat

Kvalitetssystem
MET Drone cykelhjelmen er godkendt efter de europæisk sikkerheds-, miljø- og sundhedskrav CE EN 1078. Ydermere er Drone tri-hjelmen blevet målt og gennemtestet under streng vindtunnel tests, hvilket sikrer dig en af de bedste tri-hjelme på markedet. In-Mould konstruktionen hvilket betyder, at yder- og inderskallen er smeltet sammen, er med til at styrke hjelmen og gøre den endnu mere let og sikker.

Vedligeholdelse
Cykelhjelmen er stort set vedligeholdelsesfri. Ydersiden kan med fordel tørres over med en klud, hvis den er blevet beskidt, mens de aftagelige puder er vaskbare og kan vaskes, når de trænger til det.

Ingen anmeldelser af dette produkt.