Denne PRO kombipakke består af et miniværktøj med 10 funktioner. Miniværktøjet er let og kompakt, og værktøjet har 2, 2.5, 3, 4, 5, 6 og 8 unbrakonøgle samt en skruetrækker og en stjerneskruetrækker. Den medfølgende minipumpe…
Læs mere
Vejl.: 369,00
DKK 329,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne PRO kombipakke består af et miniværktøj med 10 funktioner. Miniværktøjet er let og kompakt, og værktøjet har 2, 2.5, 3, 4, 5, 6 og 8 unbrakonøgle samt en skruetrækker og en stjerneskruetrækker. Den medfølgende minipumpe leveres inklusiv beslag. Derudover består PROs kombi pakke af et dækjern og en sadeltaske.

Anvendelse
Med denne kombipakke er net utroligt nemt at have det rette værktøj ved hånden, hvis der skulle ske et uheld, mens du cykler. Du kan foretage hurtige og lette reparationer i vejkanten, og cykle videre. Sadeltasken har plads til det medfølgende værktøj samt slanger og lappegrej, så en punktering ikke behøver føre til en lang gåtur hjem. Der er dækjern til at få dækket forsvarligt af og på cyklen, pumpe til at få ny luft i slangen og multitool med alle de funktioner du måtte få brug for.

Specifikationer

  • PRO kombipakke
  • Indeholder: Sadeltaske, miniværktøj med 10 funktioner, unbrako: 2, 2.5, 3, 4, 5, 6 og 8 unbrakonøgle, skruetrækker og stjerneskruetrækker, kompakt minipumpe og dækjern

Kvalitetsniveau
PRO er en del af Shimano divisionen, og PRO er kendt for at producere kvalitetsprodukter. Denne kombipakke er ingen undtagelse. Pumpe, værktøj, dækjern og sadeltaske er fremstillet i solid kvalitet.

Vedligeholdelse
Dette sæt af værktøj kræver ingen særlig vedligeholdelse.

EAN: 8717009361378

Ingen anmeldelser af dette produkt.