1 anmeldelser
Denne steltaske fra PRO monteres på din cykels overrør, hvilket bl.a. gør den velegnet til triatleter. Tasken kan naturligvis også bruges af alle andre, der ønsker at have lidt ekstra udstyr og forplejning med på cykelturen. …
Læs mere
Vejl.: 369,00
DKK 299,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne steltaske fra PRO monteres på din cykels overrør, hvilket bl.a. gør den velegnet til triatleter. Tasken kan naturligvis også bruges af alle andre, der ønsker at have lidt ekstra udstyr og forplejning med på cykelturen. Steltasken fastgøres med velcro-stropper til cyklen, og stropperne er placeret, så tasken kan monteres flere forskellige steder alt efter behov. Steltasken har et stort rum samt en lille udvendigt lomme med lynlås.

Anvendelse
Tasken fra PRO henvender sig primært til triatleter men passer til alle typer cykler, og kan placeres flere steder på cyklen, da den er forsynet med tre velcrostropper for multiplacering. Steltasken er lavet i et miljøvenligt og PVC-frit materiale.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Indhold: Maxi
  • Stor opbevaringsrum samt en lille ekstra lomme med lynlås
  • Tre velcor stropper
  • Materiale: Miljøvenligt, PVC-frit materiale.

Montering
Denne Pro Maxi Aerofule steltaske er med velcro strop montering lige til at spænde fast på blandt andet cyklens overrør. Fordelen ved velcro-montering er at du kan placere tasken efter dit eget ønske og hvor du har nemmest adgang til indholdet i denne taske.

Kvalitetsniveau
Steltasken er lavet et miljøvenligt PVC fri materiale, kraftige velcro stropper og ekstra lynlås lomme. Pro er kendt for pålidelige produkter i høj kvalitet.

Vedligeholdelse
Denne steltaske kræver ingen vedligeholdelse, men bliver den beskidt, kan den tørres over med en fugtig klud.

EAN: 8717009316927

14-09-2018
For dyr, er ikke stor nok, der kan ikke være en IPhone 6 eller tilsvarende!