4 anmeldelser
Denne Ortlieb Back-Roller City er designet i smarte sorte og røde farver. Dette er Ortliebs mest simple sidetasker, men stadig i de kendte slidstærke materialer. Tasken rulles sammen i toppen, hvilket bidrager til sikkerheden…
Læs mere
Vejl.: 829,00
DKK 698,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne Ortlieb Back-Roller City er designet i smarte sorte og røde farver. Dette er Ortliebs mest simple sidetasker, men stadig i de kendte slidstærke materialer. Tasken rulles sammen i toppen, hvilket bidrager til sikkerheden, for at dine ting bliver opbevaret tørt på trods af, hvilket vejr du kører i. Cykeltaskerne er udviklet med et stort opbevaringsrum på 20 liter. Taskerne er lige velegnet til hverdags- og touringbrug.

Anvendelse
Back-Roller City er et sæt cykeltasker, som er beregnet til montering på den bagerste bagagebærer. Hver taske har et rummål på 20 liter. Hvis man har behov for skulderrem til taskerne, kan dette tilkøbes.

Specifikationer

  • Model: Ortlieb Back-Roller City
  • Farve Rød/sort
  • Slidstærk og 100% støv- og regntæt
  • QL1 beslag, du kan i videoen se hvordan du betjener QL1 beslaget
  • 2 stk. 3M reflekser
  • Udvendige mål: 42 x 23/32 x 17 cm.
  • Vægt: 1520 gram (sæt)
  • Volumen: 40 liter (sæt)
  • Passer til bagagebærer med en rørdiameter mellem 8 og 16 mm.
  • 5 års garanti

Montering
Taskerne monteres på cyklens bagerste bagagebærer. Der er ikke en højre og en venstre taske, og derfor kan taskerne let bruges enkeltvis. Beslagene skal indstilles til bagagebæreren, inden taskerne tages i brug, dette gøres uden brug af værktøj. Du kan i videoen herunder, se hvordan QL1 beslagene justeres. Taskerne kan bruges med Ortlieb bærersystem, der kan forvandle en sidetaske til en rygsæk.

Sikkerhed og kvalitet
Back-Roller City taskerne er udført i PVC-coated polyester, som er både vandtæt og slidstærkt. Back-Roller city leveres med 5 års garanti.

Vedligeholdelse
Disse cykeltasker kræver minimal vedligeholdelse. Du kan nemt og hurtigt tørre taskerne over med en fugtig klud.

EAN: 4013051021722

25-09-2019
Fantastisk cykeltaske. Lever helt op til forventningerne
25-06-2018
11-08-2017
God kvalitet med alt tilbehør undtagen en umbraco nøgle nr. 3 - begriber ikke hvorfor den ikke er vedlagt så taskerne kan indstilles uden besvær - det er sløjt !
30-01-2017
Virkelig god kvalitet, og de sidder perfekt på bagagebæreren. Perfekt størrelse - en fyldt bærepose passer lige præcis ned i den. Mit eneste lille kritikpunkt er lukkesystemet med at rulle og clipse. De clips kan være lidt besværlige at lukke... Måske er det fordi de er helt nye og det er vinter, så taskerne er måske mere stive end om sommeren.