Kildemoes Logic Sport 327 er en stilren citybike i god og holdbar kvalitet. Cyklen har en effektiv, sporty kørestilling, som bringer dig hurtigt frem på landevejen. Den er god til pendling til arbejde, til skole og til en lan…
Læs mere
Kildemoes Herre størrelsesguide
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Kildemoes Logic Sport 327 er en stilren citybike i god og holdbar kvalitet. Cyklen har en effektiv, sporty kørestilling, som bringer dig hurtigt frem på landevejen. Den er god til pendling til arbejde, til skole og til en lang tur i fritiden.

Denne citybike har et let stel i aluminium, 7 Shimano Nexus gear og Shimano rullebremser. De lukkede systemer gør cyklen nem at vedligeholde og anvende i dagligdagen. Cyklen har desuden rustbeskyttet kæde og forstærkede dæk. Stellet er klargjort til montering af ekstra udstyr som f.eks. bagagebærer og lås. 

Kildemoes Logic Sport 327 bliver leveret fuldstændig samlet og der er mulighed for service hos alle Design Cyklers butikker.

Specifikationer:

  • Stelmateriale: Aluminium
  • Farve: Mat Samba Blue
  • Gear: 7 indvendige Shimano Nexus
  • Bremser: Shimano rullebremser
  • Dæk: 700X28C Spectra X3 dæk
  • Skærme: Aluminium/plast.
  • Model: 2021

Tilgængelige varianter

55 cm, 59 cm


Vejledende størrelsesguide Kildemoes Herre

(cm)
Din højde Stel størrelse
164 - 174 51 cm
173 - 184 55 cm
183 - 191 59 cm
189 - 197 62 cm

Når du bestiller en cykel på Cykelpartner.dk, så samles og klargøres den 100% i én af Design Cyklers butikker og sendes herefter direkte hjem til dig – 100% køreklar!

OBS: Eventuelt ekstraudstyr bestilt sammen med cyklen monteres ikke, med mindre andet er opgivet.

Cyklen leveres med fragtmand og du kan forvente en leveringstid på 2 - 7 hverdage.
Fragtmanden vil kontakte dig forud for levering, og aftale nærmere.

Service og garanti er gældende i samtlige Design Cykler butikkerne. Det er også her du kan få foretaget dit GRATIS serviceeftersyn, inden for de første 2 måneder.

Du vil finde garantibevis og et servicehæfte i den kasse cyklen bliver leveret i. Servicehæftet skal du desuden medbringe, når cyklen skal til sit første eftersyn.

Ingen anmeldelser af dette produkt.