Med disse bremsesko fra OnGear får du høj slidstyrke. Skoene er kompatible med langt de fleste fabrikater af bremsekløer - herunder Shimano, Sram, Point, XLC, Tektro og Bike Attitude. Sættet indeholder 2 stk. komplette bremse…
Læs mere
Vejl.: 39,00
DKK 22,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med disse bremsesko fra OnGear får du høj slidstyrke. Skoene er kompatible med langt de fleste fabrikater af bremsekløer - herunder Shimano, Sram, Point, XLC, Tektro og Bike Attitude. Sættet indeholder 2 stk. komplette bremsesko inklusive skruer og mellemskiver.

Anvendelse
Disse bremsesko passer til langt de fleste racercykler, hvor der er monteret mekaniske bremse kaliber. Bremsegummi er beregnet til aluminiumsfælge.

Specifikationer

  • Bremsesko inklusiv skruer og skiver
  • Kompatibel med aluminiums bremseflader
  • Passer til Shimano, Sram, Point, XLC, Tektro og Bike Attitude
  • Længde: 50 mm.

Montering
Bremseskoene er skabt med unbrakoskruer, og der skal anvendes en 5 mm. unbrako nøgle til montering af disse. Det er en fordel at der anvendes et par dråber olie på gevind og skruer før monteringen.

Vedligeholdelse
Rengøres således at de spor der er i selve gummiet holdes fri for snavs, og dermed opnår du en bedre bremseeffekt. Bremseskoene skal udskiftes når sporerne i gummiet er slidt væk.

EAN: 5712934010349

Ingen anmeldelser af dette produkt.