Med disse bremsesko fra OnGear får du høj slidstyrke og en bedre bremseeffekt end mange andre sammenlignelige typer og fabrikater. Det er især udformningen af selve bremsegummiet og materialevalget der giver den forbedrede br…
Læs mere
Vejl.: 59,00
DKK 35,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med disse bremsesko fra OnGear får du høj slidstyrke og en bedre bremseeffekt end mange andre sammenlignelige typer og fabrikater. Det er især udformningen af selve bremsegummiet og materialevalget der giver den forbedrede bremseeffekt. Bremseskoene passer til en lang række forskellige fabrikater af bremsekløer f.eks. Shimano, Avid, Point, XLC, Tektro og Bike Attitude. Sættet består af 2 stk. komplette bremsesko med tilhørende skruer og mellemskiver.

Anvendelse
Disse OnGear bremsesko er designet til at kunne blive anvendt på langt de fleste cykler, hvor der er monteret mekaniske V-bremse kaliber. Bremsegummiet er beregnet for aluminiums fælge.

Specifikationer

  • Sæt med to bremsesko
  • V-bremse kaliber
  • Kompatibel med aluminiumsfælge
  • Passer til både for- og bagbremse
  • Passer til Shimano, Avid, Point, XLC, Tektro og Bike Attitude.
  • Længde på bremsegummi: 72 mm.

Montering
Bremseskoene er udstyret med unbrakoskruer, og der skal anvendes en 5 mm. unbrakonøgle til montering af disse. Det er en fordel at der anvendes et par dråber olie på gevind og skruer før monteringen.

Vedligeholdelse
Rengøres således at de spor der er i selve gummiet holdes fri for snavs, så du opnår en bedre bremseeffekt. Bremseskoene skal udskiftes når sporerne i gummiet er slidt væk.

 

EAN: 5712934010363

Ingen anmeldelser af dette produkt.