Varenummer: 571130

Bremsegummi Swissstop Flash Pro Original Shimano


.
199 DKK / STK
159,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Model Black Original Swissstop

  2 sæt af ialt 4 stk.

  Swissstop bremsegummi til Shimano og Sram gear grupperne.

  Passer til følgende:

  Shimano Dura Ace, Shimano Ultegra, Shimano 105,

  Sram Red, Sram Force og Sram Rival

  Swissstop Black Power bremseklods er den perfekte allroundklods til cyklisten, som kører med aluminiumsfælge. Komponentsammensætningen gør, at klodsen bremser optimalt under alle vejrforhold.


  SWISSSTOP® bremseklodser har flere år været proffernes foretrukne mærke, og bruges af utallige professionelle indenfor MTB og Race, herunder Pro Tour holdene AG2R og Saunier Duval. Sidste hold på listen er Team Columbia, som har valgt SWISSSTOP® Yellow til dette årets Tour de France.

  SWISSSTOP® blev testvinder i tyske Tour, og fik topkarakter (5 trøjer) i Cyclingnews.

  Kort sagt... Det anerkendte Cyclingnews har givet Swissstop top rating i tests. SwissStop har 70 års erfaring, og bruger kun de absolut bedste blandinger og komponenter til produkterne. Bemærk! Sidder der stadig fabriksmonterede klodser på din cykel, bør du overveje at skifte til SwissStop. En almindelig bremseklods har en dårligere bremseevne end en god bremseklods. Rytteren må derfor bremse i længere tid, hvilket især på nedkørsler kan resultere i en overophedning af fælgen. Har du carbonfælge, er Yellov King ifølge flere eksperter, den bedste og måske eneste mulighed for at bremse som du ønsker det.

 • Brand Swissstop
  Produkt Bremsegummi
  Anvendelse Race
  Bremsetype Fælgbremse
  Bremsesystem V-bremse
  Materiale Metal, Aluminium
  Varenummer 571130
  EAN 7640121221316