Varenummer: 571212

Bremsegummi Swissstop Race Pro Yellow King Campagnolo


 
399 DKK / STK
319,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Swissstop bremsegummi til Campagnolo 10 og 11 speed grupperne. Model Yellow King Swissstop. 2 sæt af i alt 4 stk.

  Swissstop den gule er special bremsegummi til carbon fælge.

  SWISSSTOP® bremseklodser har flere år været proffernes foretrukne mærke, og bruges af utallige professionelle indenfor MTB og Race, herunder Pro Tour holdene AG2R og Saunier Duval. Sidste hold på listen er Team Columbia, som har valgt SWISSSTOP® Yellow til dette årets Tour de France.

  SWISSSTOP® blev testvinder i tyske Tour, og fik topkarakter (5 trøjer) i Cyclingnews.

  Kort sagt... Det anerkendte Cyclingnews har givet Swissstop top rating i tests. SwissStop har 70 års erfaring, og bruger kun de absolut bedste blandinger og komponenter til produkterne. Bemærk! Sidder der stadig fabriksmonterede klodser på din cykel, bør du overveje at skifte til SwissStop. En almindelig bremseklods har en dårligere bremseevne end en god bremseklods. Rytteren må derfor bremse i længere tid, hvilket især på nedkørsler kan resultere i en overophedning af fælgen. Har du carbonfælge, er Yellov King ifølge flere eksperter, den bedste og måske eneste mulighed for at bremse som du ønsker det.

  Kender du myten om at man ikke kan bremse ordentligt på en carbonfælg? Med Yellow King er det nu muligt at bremse ligeså godt på carbonfælge som på aluminiumsfælge.

 • Produkt Bremsegummi
  Brand Swissstop
  Anvendelse Race
  Bremsetype Fælgbremse
  EAN 7640121221729