Varenummer: 571210

Bremsegummi Swissstop Original Race Pro til Campagnolo


.
189 DKK / STK
151,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Swissstop bremsegummi til Campagnolo 10 og 11 speed grupperne.

  2 sæt af i alt 4 stk.

  Swissstop ”Black Power” bremseklods er den perfekte allround bremseklods til din cykel, hvis du kører på aluminiumsfælge. Komponentsammensætningen gør, at klodsen bremser optimalt under alle vejrforhold.


  SWISSSTOP® bremseklodser har flere år været proffernes foretrukne mærke, og bruges af utallige professionelle indenfor MTB og Race, herunder Pro Tour holdene AG2R og Saunier Duval. Sidste hold på listen er Team Columbia, som har valgt SWISSSTOP® Yellow til dette årets Tour de France.

  SWISSSTOP® blev testvinder i tyske Tour, og fik topkarakter (5 trøjer) i Cyclingnews

  Kort sagt...
  Det anerkendte Cyclingnews har givet Swissstop top rating i tests. SwissStop har 70 års erfaring, og bruger kun de absolut bedste blandinger og komponenter til produkterne. Bemærk! Sidder der stadig fabriksmonterede klodser på din cykel, bør du overveje at skifte til SwissStop. En almindelig bremseklods har en dårligere bremseevne end en god bremseklods. Rytteren må derfor bremse i længere tid, hvilket især på nedkørsler kan resultere i en overophedning af fælgen. Har du carbonfælge, er Yellov King ifølge flere eksperter, den bedste og måske eneste mulighed for at bremse som du ønsker det.

 • Brand Swissstop
  Produkt Bremsegummi
  Anvendelse Race
  Bremsetype Fælgbremse
  Materiale Metal, Aluminium
  EAN 7640121221705