Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Shimanos MW500 cykelsko er skabt til dig der elsker at cykle off-road, og ikke er bange for at cykle i de våde og kolde perioder på året. Med denne sko til off-road har du mulighed for at holde fødder…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Shimanos MW500 cykelsko er skabt til dig der elsker at cykle off-road, og ikke er bange for at cykle i de våde og kolde perioder på året. Med denne sko til off-road har du mulighed for at holde fødderne varme i den kolde tid. Skoen er designet med en Dryshield-membran, der er 100% vind- og vandtæt og foret med fleece indvendigt. Det holder dine fødder varme og komfortable i regn, vind og koldt vejr. Indersålen er med fleece, hvilket giver en god isolering og er med til at holde på varmen. Omkring anklen er skoen dækket med Neopren, der giver god varme og holder vand og snavs ude. Skoen lukkes med Shimanos Speed Lacing-system, der gør det muligt let og hurtigt at justere skoen så dens overstykke sidder tæt omkring foden.

Anvendelse
Shimano-skoen er designet til Off Road, Trail, MTB og XC. Her får du en cykelsko, der er særlig anvendelig i det kolde efterår og om vinteren. SH-MW500 er kompatibel med SPD-klamper.

Specifikationer

  • Farve: Sort/grå
  • Vægt: 890 gram (str. 42)
  • Off Road, MTB og Trail sko
  • Vind og vandtæt Dryshield®
  • Indersål med fleecefoer som giver en god isolering
  • Ydersål i gummi
  • Varmeisolerende
  • BEMÆRK: Klamper købes separat (se relaterede varer).

Kvalitetsniveau
Du får en yderst lækker MTB-støvle, der er designet til at holde fødderne varme i de kolde og våde perioder af året. Der er lagt vægt på kvalitet og komfort. Skoen er yderst behagelig at have på, og med sit smarte lukkesystem, kan du være sikker på at lukke skoen korrekt uden at lukke for blodomløbet i foden. Ydermere får du en sko, der er varmeisolerende, en sko der har en ydersål i gummi og en sko, som bestemt vil leve op til de krav der stilles til vinter cykelsko.

Find den rigtige størrelse
Det er vigtigt at du vælger den rette størrelse, når du skal købe cykelsko. Derfor skal du måle din fod fra hele og frem til den længste tå, og herefter finde din rette størrelse i tabellen herunder. Det er meget normalt, at man skal bruge cykelsko i et nummer større end almindelige sko. Vi anbefaler, at man måler begge fødder, da der ofte kan være forskel på dem. Sørg få at du er i stående position, når du måler foden, så vægten sidder korrekt, og ydermere bør du lægge omkring 5 mm. ekstra til målet, for at få den korrekte størrelse.

Nedenstående tabel er vejledende og udarbejdet af Shimano. Grundet forskel i bredde på fødder, kan der være afvigelser i forhold til tabellen, også selvom du har valgt den korrekte størrelsen ud fra målene.

Skostørrelse Indvendig mål i mm
38 238
39 245
40 252
41 258
42 265
43 272
44 278
45 285
46 292
47 298
48 305
30-01-2018
Har hidtil kørt med overtræk på alm. cykelsko, med frysende tæer til følge, Efter skift til Simano Vinterstøvle er problemet med frysende tæer løst.