Varenummer: 010-12094-10

Fjernbetjening Garmin Edge


 
375 DKK / STK
300 DKK ekskl. moms
 •  
 • Denne fjernbetjening passer til Garmin Edge® 1000, 810 og 510. Fjernbetjeningen er anvendelig, når du ønsker at ændre sidevisningerne på din cykelcomputer. Med denne fjernbetjening har du nu større mulighed for at bevare fokus på cyklingen.

  Anvendelse
  Denne originale fjernbetjening fra Garmin er monteret på styret. Fjernbetjeningen kan udover skifte sidevisning også bruges til registrering af en omgang ved en enkelt tryk på fjernbetjeningen. 

  Specifikationer

  • Garmin fjernbetjening passer til Edge® 1000, 810 og 510
  • Skifte sidevisning
  • Omgangsregistrering

  Montering
  Der medfølger 2 forskellige holdere til fjernbetjeningen. Den ene holder gør, at fjernbetjeningen sidder helt tæt på styret. Den anden holder hæver fjernbetjeningen over styret. Det er en fordel til MTB cyklen.

  Kvalitetsniveau
  Garmin er den globale leder på de markeder, hvor Garmin er aktiv og promoverer sine produkter. Garmin markedsfører sig over hele verden og er dermed den største producent af GPS udstyr og tilhørende tilbehør i hele verdenen. Garmins produkter er eftertragtet for deres overbevisende design, høje kvalitet, brugervenlighed og bedste værdi for prisen.

  Vedligeholdelse
  Alle Garmins produkterne er vandtæt og kan derfor naturligvis klare en fugtig klud, hvis enhederne bliver beskidt.

 • Brand Garmin
  Produkt Fjernbetjening
  EAN 753759121488
 • Skulle du være så uheldig at varen bliver defekt?
  Alle henvendelser vedrørende reklamationer af et Tacx eller Garmin produkt, skal foregå direkte gennem Garmin. Deres servicemindede kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 70106401, hvis der skulle opstå et problem med dit produkt.

 • per D.

  God behandling hurtig levering 5 stjerner

  Asger H.

  Virkelig anvendlig når man, som jeg, har for vane at pille ved computeren under kørsel. Lidt svært at finde et passende sted på at placere den på en racercykel med Campagnologreb, da den sidder lidt i vejen for tommel-gearudløseren, men det går lige at sætte den inderst i en bukning. Forestiller mig at den er nemmere at placere på en mtb.