Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
2 anmeldelser
Med et sæt smarte såler af memoryskum fra Sof Sole® får du mulighed for at aflaste og samtidig tilpasse dine fødder uanset hvilken skotype, du vælger at anvende dem sammen med. De er sæ…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 129,00
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Med et sæt smarte såler af memoryskum fra Sof Sole® får du mulighed for at aflaste og samtidig tilpasse dine fødder uanset hvilken skotype, du vælger at anvende dem sammen med. De er særligt ideelle til cykelsko, da de fleste er meget faste og hårde i underlaget.

Anvendelse
Sålerne kan anvendes i både almindelige sko, sportssko, cykelsko og mange flere. Når du træder ned på den bløde sål, vil du føle, at skummet pakker sig om dine tæer og fodsål; og dermed vil du få følelsen af, at du har et par skræddersyede sko på. Sålerne kan tilpasses alletyper sko og størrelser, da man selv klipper dem til.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Størrelse: 36-42
  • Memoryskum
  • Letvægtssål
  • Slankt design

Kvalitetsniveau
For optimal anvendelse af din Sof Sole® memorysål anbefaler vi, at du fjerner den eksisterende sål i skoen og erstatter den med memorysålen. Sålen skal klippes til, så den passer optimalt ned i din sko. Bag på sålen er der streger til at klippe efter. Der findes tre hårdhedstyper af disse såler, hvor denne er den blødeste.

Vedligeholdelse
Sålerne kan vaskes i hånden og herefter lufttørres. Du kan ikke vaske dem i maskinen. Ellers kan vi anbefale, at anvende en lugtfjerner, hvis de kommer til at lugte dårligt.

06-07-2017
25-01-2017
Smerterne i min forfod forsvandt med disse såler, kunne cykle 6 timer uden problemer ;-)