Alsidig og beskyttende cykelhjelm fra Abus, der samtidig holder sig på en stilren og moderigtig sti. Cykelhjelmen tilbyder en let og robust sammenstøbt skal med en In-mold konstruktion således, at der gives en ordentlig besky…
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Alsidig og beskyttende cykelhjelm fra Abus, der samtidig holder sig på en stilren og moderigtig sti. Cykelhjelmen tilbyder en let og robust sammenstøbt skal med en In-mold konstruktion således, at der gives en ordentlig beskyttelse mod hårde stød og slag. Tilpasningssystemet er specielt ved denne hjelm, som benytter sig af en elastik for en selvregulerende effekt. Soft Tune System kan dermed regulere til en perfekt pasform. Yadd-I giver desuden hovedet en fremragende ventilation med Forced Air Cooling Technology, så rytteren har gode forudsætninger for en optimal cykeltur.

Anvendelse
Yadd-I fra Abus giver den moderne pendler gode forudsætninger for en optimal færdsel i trafikken. Cykelhjelmen er ideel med sine smarte og alsidige specifikationer, og kan nemt tilpasses rytterens ergonomiske behov. Hjelmen er desuden meget nem at anvende med sine bløde og justerbare stropper.

Specifikationer

 • Farve: Sort med striber
 • Vægt: 240-300 gram
 • In-mould konstruktion
 • Elastiktilpasning
 • 5 ventilationshuller
 • Aftagelige og vaskbare inderpuder'
 • Aftagelig skygge
 • Klik-spænde

Kvalitetsniveau
Abus står på skud for deres sikkerhed i deres produkter, da dette altid har været første prioritet for mærket. Det har gjort dem til en dominerende faktor på det internationale marked, hvor de i årevis har beriget amatører og professionelle med kvalitetsprodukter. Kunden kan derfor være tryg ved et ordentligt produkt, hvor sikkerheden er sikret på et højt og funktionelt niveau.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen stor vedligeholdelse af denne cykelhjelm fra Abus, men det kan være en god ide, at bruge en fugtig klud ved skidt og snavs. Vi anbefaler ikke at bruge stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse, da dette kan beskadige produktet.


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedet omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.