Her får du en rullebremse fra Shimano, der er af typen Nexus. Rullebremsen er til forhjul, og den henvender sig til hverdagscyklerne såsom city bikes, touring bikes og komfort cykler. Rullebremsen er desuden med en køleskive …
Læs mere
Vejl.: 289,00
DKK 289,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Her får du en rullebremse fra Shimano, der er af typen Nexus. Rullebremsen er til forhjul, og den henvender sig til hverdagscyklerne såsom city bikes, touring bikes og komfort cykler. Rullebremsen er desuden med en køleskive på 122 mm i diameter, hvilket er beregnet til afkøling af bremsen.

Anvendelse
Rullebremsen passer til cykler, hvor der avendes Shimano Nexus nav, som er beregnet til rullebremse. Rullebremsen kan kun monteres på denne type. Det står angivet på navet af forhjulet, om det er et Nexus nav. Du bør være opmærksom på, at der kan være forskellige typer enten med eller uden navdynamo. Ydermere bør du også bemærke, at afstandsskiven på udvendig side af rullebremsen er 3,5mm i bredden.

Specifikationer

  • Rullebremse type: Shimano Nexus BR-C3000-FB
  • Anvendelse: Forhjul
  • Afstandsskive: 3,5mm
  • Køleskive: 122 mm i diameter
  • Bremseeffekt: Høj
  • Effekt i forhold til Shimano Nexus BR-C300 rullebremsen: 1,2

Montering
Du kan finde monteringsvejledningen nederst på siden vedhæftet som pdf. i filen fremgår det også hvordan rullebremsen vedligeholdes, og hvordan den justeres i forhold til bremsekablet.Du kan finde monteringsvejledningen nederst på siden vedhæftet som pdf. i filen fremgår det også hvordan rullebremsen vedligeholdes, og hvordan den justeres i forhold til bremsekablet.Du kan finde monteringsvejledningen nederst på siden vedhæftet som pdf. i filen fremgår det også hvordan rullebremsen vedligeholdes, og hvordan den justeres i forhold til bremsekablet.

EAN: 4550170598631

Ingen anmeldelser af dette produkt.