Denne Shimano Nexus rullebremse til forhjul henvender sig til hverdagscyklerne, herunder city bikes, touring bikes og komfortcykler og særligt cykler med stor vægtbelastning, da denne bremse er ekstra kraftig. Rullebremsen er…
Læs mere
Vejl.: 279,00
DKK 279,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne Shimano Nexus rullebremse til forhjul henvender sig til hverdagscyklerne, herunder city bikes, touring bikes og komfortcykler og særligt cykler med stor vægtbelastning, da denne bremse er ekstra kraftig. Rullebremsen er desuden udviklet med en køleskive på 150 mm i diameter som er beregnet til afkøling af bremsen.

Anvendelse
Nexus rullebremsen passer til cykler, hvor der avendes Shimano Nexus nav og som er beregnet til rullebremse. Bremsen kan kun monteres på denne type. Det står angivet på navet af  forhjulet, om det er et Nexus nav - du bør være opmærksom på, at der kan være forskellige typer enten med eller uden nav dynamo. Bemærk at afstandsskiven på udvendig side af rullebremsen er 4,0mm i bredden.

Specifikationer

  • Rullebremse type: Shimano Nexus BR-C6000-FA
  • Anvendelse: Forhjul
  • Afstandsskive: 4,0mm
  • Køleskive: 150 mm i diameter
  • Bremseeffekt: Ekstra høj
  • Effekt i forhold til Shimano Nexus BR-C300 rullebremsen: 1,5

Montering
Du kan finde monteringsvejledningen nederst på siden vedhæftet som pdf. i filen fremgår det også hvordan rullebremsen vedligeholdes, og hvordan den justeres i forhold til bremsekablet.

EAN: 4550170598471

Ingen anmeldelser af dette produkt.