Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Dette er en high-end racersko med ekstra bredde fra den italienske producent Sidi. Det er betegnelsen "Mega" i skoens navn, der dækker over, at denne racersko fortil er 4 mm bredere end Ergo 4 Carbon, og også er b…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Dette er en high-end racersko med ekstra bredde fra den italienske producent Sidi. Det er betegnelsen "Mega" i skoens navn, der dækker over, at denne racersko fortil er 4 mm bredere end Ergo 4 Carbon, og også er bredere i hælkappen. Med denne sko får du en sko med mange gode features. Eksempelvis kan Carbon-sålen nævnes. Den sikrer dig en overdådig overførsel af kraft fra din fod til pedalen. Her får du alt i alt en racersko, der vil yde dig sit bedste - hver gang.

Anvendelse
Materialet, som skoen er produceret i, hedder Techpro Mikrofiber. Det et yderst højteknologisk, innovativt og miljøvenligt materiale, som benyttes til produkter, der skal kunne holde til mere end det sædvanlige. Det brede spænde øverst på skoen er medvirkende til, at skoen sidder godt på netop din fod, og bredden gør ydermere, at skoens tryk på vristen er bedre fordelt. Justeringsspændet, Techno-3, gør at du kan spænde skoen i minimale intervaller, så skoen kommer til at sidde perfekt. De to velkrospænder er yderligere sikret med polymerhager, som hægter sig fast i hinanden. Dette gør, at velkrospænderne ikke pludseligt kan gå op under kørsel. Den justérbare "heel retention device" strammer hælkappen om din ankel, så du ikke er uheldig at have en hæl, der smutter ud på de stejle stigninger. Ydermere gør Carbon-sålen, at denne racersko ikke mister sin stivhed på grund af megen brug eller på grund af vejrforhold. 

Specifikationr

  • Farve: Sort
  • Racercykelsko
  • Ekstra bredde
  • Vægt: ca. 315 gram pr. sko
  • Kompatibel til racerklamper
  • Udvendigt materiale: Techpro Mikrofiber
  • Sålens materialer: Nylon og Carbon
  • Udskiftelig hælpude
  • BEMÆRK: Klamper købes separat (se relaterede varer).

Vedligeholdelse
Cykelskoene kræver ikke megen vedligehold, og vi anbefaler, at du tørrer over med en våd klud, når de trænger til det.

Bemærk venligst, at cykelsko fra Sidi er små i størrelserne, og Sidi anbefaler at vælge en størrelse større end du normalt bruger. 

EU-størrelser I centimeter
36 23.5 
37 24
38 24.5
39 25
40 25.5
41 26
42 26.5
43 27
44 27.5
45 28
46 28.5
47 29
48 29.5

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.