Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Sidi viser sig yderst alsidige med disse cykelsko, hvor specifikationerne gør det muligt at have en sublim præstation på cyklen. Raceskoene er blevet beklædt med materialet Politex, hvor en overlapnin…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Sidi viser sig yderst alsidige med disse cykelsko, hvor specifikationerne gør det muligt at have en sublim præstation på cyklen. Raceskoene er blevet beklædt med materialet Politex, hvor en overlapning af flere lag af slidstærke og åndbare materialer sørger for en stærk og yderst strækbar overflade, der kan skabe stor komfort til foden. Cykelskoene bliver nemt tilpasset og strammet an med Tecno 3 System, der giver en vis tæthed omkring gennem 3 velcrolukninger, hvoraf den øverste tilbyder en hurtig justering med et BOA-hjul med tråd. En stor komfort bliver også givet til fødderne med en Millenium 4 carbon komposit sål, der kan yde en større rigiditet til fødderne med en stor holdbarhed således, at raceskoene fordrer en større kraftoverførsel til pedalerne. Sålen er desuden lavet således, at den ikke absorberer vand og er mekanisk stabil. Dette betyder, at den ikke kommer til falme i hverken stivhed eller kommer til at blive udsat for megen slid. Cykelskoene kan dermed blive ved med at præstere på et højt niveau i lang tid.

Anvendelse
Alba cykelsko fra Sidi kan præstere med et højt niveau, hvor alle specifikationer er med til at gøre oplevelsen og komforten til fødderne på pedalerne bedre. Cykelskoene kan benyttes på en racercykel, hvor både deres form og vægt gør det nemt at skulle præstere under træning og konkurrencekørsel. Cykelskoene kan også nemt gås på efter endt cykling, da en udskiftelig hæl i polyuretan er inkorporeret i sålen. Raceskoene passer desuden i 3-bolts pedalsystemer, hvor klamper skal huskes at tilkøbes.

Specifikationer

  • Racesko
  • Politex
  • Tecno 3 System
  • Sidi hælkap
  • Udskiftelig blok til hælen
  • Passer til 3-bolts pedalsystemer
  • Millenium 4 carbon komposit sål
  • Bemærk, at klamper skal tilkøbes

Kvalitetsniveau
Sidi går meget op i deres værdier og traditioner, der tilskynder firmaet at have en høj standard i forhold til kvalitet. Dette sørger for at give effektiv præstation, hvor komfort og funktionalitet bliver givet til brugeren med de bedste materialer og teknologier, der kan holde trit med et højt præstationsniveau blandt amatører og professionelle. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra et firma, der er dominerende på det internationale marked.

Vedligeholdelse
Disse cykelsko kan blot tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Find den rigtige størrelse
Den rigtige størrelse er essentiel for dine fødder, når du skal købe dine cykelsko. Det betyder derfor, at du skal måle dine fødder præcist, hvilket gøres fra hæl til storetå. Du kan derefter finde den rigtige størrelse i den nedenstående tabel. Det er meget normalt, at man bruger en større størrelse ved køb af cykelsko, end man normalt ville bruge i sine sko. Det kan også være vigtigt, at man husker at måle begge fødder, da der kan opstå forskelligheder i længderne. Når du måler, skal du stå oprejst og have vægten ligeligt fordelt på begge fødder, hvorefter du kan lægge 5 mm til det fundne mål. Herefter måtte du gerne stå med den rigtige størrelse.

Vi vil gerne bemærke, at den nedenstående tabel fra Sidi er vejledende, og skal derfor tages med forbehold, da der kan være forskel i bredde og længde fra person til person.

Vejledende størrelsesguide

EU-størrelser I centimeter
36 23.5 
37 24
38 24.5
39 25
40 25.5
41 26
42 26.5
43 27
44 27.5
45 28
46 28.5
47 29
48 29.5
Ingen anmeldelser af dette produkt.