Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
3 anmeldelser
Shimanos RW500 cykelsko er lavet til dig der vil cykle hele året rundt. Med denne sko til landevejscykling har du mulighed for at holde fødderne varme selv når vinterkulden sætter ind.Skoen har en Dry…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Shimanos RW500 cykelsko er lavet til dig der vil cykle hele året rundt. Med denne sko til landevejscykling har du mulighed for at holde fødderne varme selv når vinterkulden sætter ind.
Skoen har en Dryshield-membran, der er 100% vind- og vandtæt. Indvendigt har den fleece-for der holder foden varm og komfortabel i regn, vind og kolde vejrforhold. Indersålen er lavet med fleece for at give en god isolering og holde på varmen. Omkring anklen er skoen udstyret med Neopren som giver god varme og holder vand og snavs ude. Skoen lukkes med Speed lacing-system, der sikrer en hurtig og let justering, så skoens overstykke sidder tæt omkring foden.

Anvendelse
Shimano har udviklet denne cykelsko til landevejscykling og til pedaler med klampesystem SPD-L, SPD-SL, SPD og Look. Skoen passer derfor til de fleste pedaltyper med kliksystem. Desuden er skoen også skabt med mange refleksdetaljer, hvilket hjælper til at gøre dig synlighed i mørket.

Specifikationer

  • Farve: Sort med gul
  • Vægt: Ca. 680 gram/par (Str. 42)
  • Kompatibel med Look (Keo og Delta), Shimano SPD-L og Shimano SPD-SL system
  • Materiale overdel: Dryshield membran som er 100% vind og vandtæt
  • Ydersål: Letvægts glasfiber
  • Indersål: Formstøbt sål med fleece for bedre isolering
  • Speed Lacing system til justering
  • BEMÆRK: Klamper købes separat (se relaterede varer).

Kvalitetsniveau
Shimano Road Performance er en fremragende racersko i topkvalitet. I udviklingen af denne kliksko har Shimano været fokuseret på at udvikle en sko, der kan anvendes hele året rundt og især er velegnet til de kolde og våde perioder.

Find den rigtige størrelse
Herunder finder du den korrekte størrelse cykelsko ved hjælp af Shimano's størrelsesguide, som viser længden på skoen målt indvendigt. For at finde den rigtige størrelse skal du måle længden på dine fødder målt fra hælen og frem til den længste tå. Det er normalt, at man skal bruge en større størrelse i cykelsko, end man normalt bruger i almindelige sko. Husk at måle begge fødder, da der kan være ret stor forskel. For at få den mest korrekte måling, bør målingen foregå fra en stående position. Det anbefales, at du ligger 5 mm til målet for at få den korrekte størrelse cykelsko.

Nedenstående tabel, som er udarbejdet af Shimano er vejledende. Da højde og bredde på fødder er meget individuel, skal du være opmærksom på, at der også kan forekomme afvigelser i forhold til hvilken størrelser, der passer bedst til din fod - også selvom du har valgt størrelsen ud fra nedenstående tabel.

 

Skostørrelse Indvendig mål i mm
38 238
39 245
40 252
41 258
42 265
43 272
44 278
45 285
46 292
47 298
48 305
28-03-2018
God pasform og klarer temperatur ned til frysepunktet
19-03-2018
De er gode at have på, og efter 3 timer i søndags frøs jeg ikke om fødderne. Det var en dejlig tur.
18-03-2018