Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne cykelsko fra Shimano er en fremragende og let racersko, med en overdel i syntetisk læder og åndbart net. Modellen hedder RP901 og har en fremragende pasform, som kan tilpasses ved hjælp af den var…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne cykelsko fra Shimano er en fremragende og let racersko, med en overdel i syntetisk læder og åndbart net. Modellen hedder RP901 og har en fremragende pasform, som kan tilpasses ved hjælp af den varme formbare custom-fit teknologi. Custom-fit indlægssålerne giver en bedre støtte, fordi sålen tilpasses din fod. Skoen er udviklet i Dynalast serien, som giver en ideel ergonomisk position, samt en mere effektiv trækevne. Shimano Dynalast serien er anvendt i ydersålen, som er udformet i letvægts- og krydsvævet karbonfiber. Sålen passer til montering af SPD-SL, Look Delta, Look Keo og andre typer klamper, der spændes fast med 3 skruer. Shimano har udviklet ydersålen med justerbar klampe-monteringsmuligheder. Skoen giver en god kraftoverførsel til pedalen, når man bruger kliksystemet.

Anvendelse

Cykelskoen fra Shimano er en gennemført performance konkurrencesko. Cykelskoen er udviklet med et lavprofil klikspænde øverst på skoen, og 2 velcrolukninger nederst. Dette system sikrer dig en optimal lukning af skoen, og skoen vil dermed sidde perfekt på din fod. Skoen passer til 95% af de mest solgte klikpedal-systemer i Danmark, såsom Look (Keo og Delta) og Shimano SPD-SL system, så du er fremtidssikret, hvis du skulle skifte pedaler.

Specifikationer

 • Landevejssko herre
 • Specifik designet til herre for bedre pasform
 • Kan kun anvendes sammen med klik pedaler
 • Overdel i sømløs one piece syntetisk læder med perforeret udluftning
 • En velro lukninger og Boa micro snøre lukning
 • Boa snøre lukning for bedre bespænding over foden
 • Buet hælkappe som giver stabilitet og komfort for hælen/foden
 • Let carbon sammensat ydersål or optimal stivhed
 • Bred hælpude under bunden for bedre gå stabilitet
 • Dynalast teknologi
 • Optimal luftstrømning over øvre, indersål og ydersål
 • Kompatibel med SPD-SL, samt Look Delta og Look Keo
 • Vægt: 224 gram (Str. 42)
 • Farve: Sort
 • BEMÆRK: Klamper købes separat (se relaterede varer).

Kvalitetsniveau
Shimano RP900 er en cykelsko i performance kvalitet. I udviklingen af denne Shimano sko, har Shimano haft fokus på kraftoverførsel. Ultra let og stiv carbon sål, samt syntetisk overlæder, som kan Custom Fit behandles, så skoen får din individuelle pasform. Cykelskoen har indbygget luftindtag, for god ventilation og forbedret komfort.

Find den rigtige størrelse
Herunder finder du den korrekte størrelse cykelsko ved hjælp af Shimano's størrelsesguide, som viser længden på skoen målt indvendigt. For at finde den rigtige størrelse skal du måle længden på dine fødder målt fra hælen og frem til den længste tå. Det er normalt, at man skal bruge en større størrelse i cykelsko, end man normalt bruger i almindelige sko. Husk at måle begge fødder, da der kan være ret stor forskel. For at få den mest korrekte måling, bør målingen foregå fra en stående position. Det anbefales, at du ligger 5 mm til målet for at få den korrekte størrelse cykelsko.

Nedenstående tabel, som er udarbejdet af Shimano, er vejledende. Da højde og bredde på fødder er meget individuel, skal du være opmærksom på, at der også kan forekomme afvigelser i forhold til hvilken størrelse, der passer bedst til din fod, også selvom du har valgt størrelsen ud fra nedenstående tabel.

Størrelsesguide herre

Str 41 25,9 cm
Str 42 26,6 cm
Str 43 27,2 cm
Str 44 28 cm
Str 45 28,6 cm
Str 46 29,3 cm 
Str 47 30 cm
Str 48 30,5 cm
Str 49 31 cm
Str 50 31,6 cm
Ingen anmeldelser af dette produkt.