Giro Raes Techlace præsenterer en optimal cykelsko med gode egenskaber, så træning og konkurrencekørsel bliver optimal. Cykelskoene har en meget lav vægt på 230 gram pr. sko, så cykelskoene ikke kommer til at genere din kørse…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Giro Raes Techlace præsenterer en optimal cykelsko med gode egenskaber, så træning og konkurrencekørsel bliver optimal. Cykelskoene har en meget lav vægt på 230 gram pr. sko, så cykelskoene ikke kommer til at genere din kørsel på cyklen. Cykelskoenes overdel er konstrueret med eb åndebar, sammenbundet og svejset øvre med en ydersål af Easton EC70 carbon komposit. Inde i skoen finder man en SuperNatural Fit footbed, der sørger for en komplet pasform, øget støtte til svangen og et effektiviseret tråd. Cykelskoene er lavet med Evofiber, der tager det bedste fra mesh og mikrofiber, og putter det ind i et enkelt stykke materiale. Materialet er slidstærkt og og alsidigt, og sørger for en bedre præstation og komfort, så det bedste præstation fås. Cykelskoene er lavet med Techlace teknologien, der forkaster tidligere lukkesystemer, så den mest præcise og hurtig lukning fås. Snørebåndene sørger for det samme tryk over hele foden, og kan justeres helt ned på millimeter med det øverste BOA L6 drejehjul.

Anvendelse
Raes Techlace fra Giro giver en optimeret kørsel og komfort, så du blot skal tænke på din egen præstation under kørsel. Cykelskoen henvender sig til landevejen, hvor skoen med sin lave vægt og alsidige specifikationer, sørger for en optimal køretur. Cykelskoene er meget nemme at anvende, da de blot lukkes med stropper ude i siden, og derefter justeres med et BOA L6 drejehjul.

Specifikationer

 • Revolutionær Techlace system med Boa L6 drejeknap
 • Justerings intervaller på kun 1 mm
 • Svejset og sammenbundet overdel
 • Tå og hæl er mikro fiber forstærket
 • Høj kraftoverførsel
 • Øget holdbarhed
 • Super natural Fit kit
 • Ydersål i Easton EC70 carbon komposit
 • Stål hardware
 • Udskiftelige hæl gå puder
 • Vægt: 230 gram (Str. 39) pr. sko.

Kvalitetsniveau
Giro leverer den bedste vare til prisen, hvor både alsidighed og funktionalitet spiller ind. Firmaet har mange års erfaring med udvikling af produkter til professionelle såvel som amatører. Mærket nyder af stor respekt på markedet, hvor de er foran på teknologier og materialer. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Giro

Vedligeholdelse
Cykelskoene har en indersål, der kan tages ud og vaskes. Vi anbefaler at rengøre cykelskoene med en fugtig klud, således at levetid og specifikationer bliver bevaret.

Vejledende størrelsesguide

CM 23 23,5 24 24,5 25 25,5 26 26,5 27 27,6
EU: 36-36,5 37 37,5-38 38,5 39-39,5 40 40,5-41 41,5 42-42,5 43

Tilgængelige varianter

37, 38

Ingen anmeldelser af dette produkt.