Denne alsidige cykelsko fra OnGear er ideel som spinningsko eller som begyndersko til motionscykling og cardio-træning. Du får en kvalitetssko, der passer de fleste, til en overkommelig pris. Skoen har en udtagelig indersål d…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne alsidige cykelsko fra OnGear er ideel som spinningsko eller som begyndersko til motionscykling og cardio-træning.

Du får en kvalitetssko, der passer de fleste, til en overkommelig pris. Skoen har en udtagelig indersål der er let at vaske, så du slipper for lugtgener og bakteriedannelse. Med 3 velcrolukninger på oversiden af skoen er det nemt at tilpasse den, så den passer perfekt på foden.

OnGear-skoen er udstyret med åndbart net på oversiden af skoen og luftindtag under sålen, hvilket giver maksimal luftgennemstrømning, så foden ikke sveder unødigt. Sålen og hælkappen er gjort stive, så de sikrer et godt tråd og en maksimal kraftoverførsel.

Anvendelse
Skoen passer til de mest populære klampetyper såsom Look-, SPD- og SPD-R. Der medfølger ikke klamper, men dem kan du finde her. Skoen er utroligt alsidig og kan både bruges til spinning, motionscykling og cardio-træning. Skoene er unisex.

Specifikationer

 • Farve sko: Sort med delvis carbon look
 • Farve indersål: Grå
 • Farve bund: Sort/grå
 • Vægt: Ca. 584 gram/sæt (Str. 43) uden indersål
 • Kompatibel til Look-, SPD- og SPD-R klamper
 • Vaskbar indersål
 • Bund: TPU Thermoplastic polyuretane (compound af silikone, plactic og gummi)
 • Overdel: 70 % syntetisk læder, 30% åndbart net
 • 3 velcrolukninger
 • Unisex
 • BEMÆRK: Klamper købes separat (se relaterede varer).

Kvalitetsniveau
OnGear cykelskoen er en rigtig god sko til både spinning og udendørscykling. Maksimal stivhed og luftventilation giver skoen egenskaber der normalt kun ses hos meget dyrere modeller. 

Vedligeholdelse
Skoen kræver ikke den store vedligeholdelse. Den kan eventuelt tørres af med en opvredet klud for at fjerne snavs. Indersålen er let at tage ud, hvorefter den kan vaskes. Vi anbefaler, at du benytter et særligt sportsvaskemiddel, der er bedre til at bekæmpe luftgener og bakteriedannelse.

Find den rigtige størrelse
Herunder finder du den korrekte størrelse cykelsko. Tabellen viser længden på skoen målt indvendigt. For at finde den rigtige størrelse skal du måle længden på dine fødder målt fra hælen og frem til den længste tå. Det er normalt, at man skal bruge en større størrelse i cykelsko, end man normalt bruger i almindelige sko. Husk at måle begge fødder, da der kan være ret stor forskel. Målingen skal foregå fra en stående position.

Nedenstående tabel er vejledende, og da højde og bredde på fødder er meget individuelle, skal du være opmærksom på, at der også kan forekomme afvigelser i forhold til hvilken størrelse, der passer bedst til din fod - også selvom du har valgt størrelsen ud fra de indvendige mål.

  36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Skostørrelse (indvendige mål i cm) 23,3 24 24,7 25,3 26 26,7 27,3 28 28,7 29,3 30

 

For at vælge den korrekte skostørrelse bedes du læse vores guide til hvordan du måler din fod. Læs den her.

Tilgængelige varianter

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Ingen anmeldelser af dette produkt.