Denne Premium anti-dug spray fra Muc-Off, er en dughæmmende spray, som er fremstillet via en banebrydende og miljøvenlig formel, som fungerer ved at absorbere fugt. Anti-dug sprayen fungerer ved at lægge en ultra fin hinde/fi…
Læs mere
Vejl.: 109,00
DKK 99,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne Premium anti-dug spray fra Muc-Off, er en dughæmmende spray, som er fremstillet via en banebrydende og miljøvenlig formel, som fungerer ved at absorbere fugt. Anti-dug sprayen fungerer ved at lægge en ultra fin hinde/film på brillens overflade, som vil forhindre dannelse af dug.
Sprayen er helt ideel til brug på både løbe- og cykelbriller, samt skibriller og googles, og sikrer dig mod unødige forstyrrelser i din træning.

Anvendelse
Denne anti-dug spray skal sprayes på brillens yderside, hvor den danner en tynd (transparent) hinde. 
Behandlingen virker i ca. 5 dage, hvorefter det er nødvendigt at udføre behandlingen igen.
Sørg altid for at fladen du ønsker at behandle, er helt ren og tør. Sprayen rystes godt før brug, og sprayes på i et tyndt og jævnt lag.
Brillen tørres efter med en tør klud.

Specifikationer

  • Intensiv anti-dug spray
  • Avanceret teknologi
  • Holder i op til 5 dage
  • Virker på alle typer glas og plast
  • Ideell till MTB-, ski-, cykelbriller

Kvalitetsniveau
Muc-Off anvender en speciel og banebrydende teknik, med anti-dug formel. Hinden som bliver dannet ovenpå brillen er virkelig effektiv og har en holdbarhed på op til 5 dage. Som en ekstra bonus, bliver brillen også mere vandafvisende, hvilket viser sig ved at regndråber blot preller af. 

 

EAN: 5037835214000

Ingen anmeldelser af dette produkt.