1 anmeldelser
Shimano XT/SLX krankleje og skåle model til BB-MT800. Dette krankleje med gevind passer til MTB stel med 68 og 73mm krankboks bredde. AnvendelseShimano XT/SLX krankleje passer til mountainbike cykler med Shimano XT eller SLX…
Læs mere
Vejl.: 239,00
DKK 179,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Shimano XT/SLX krankleje og skåle model til BB-MT800. Dette krankleje med gevind passer til MTB stel med 68 og 73mm krankboks bredde.

Anvendelse
Shimano XT/SLX krankleje passer til mountainbike cykler med Shimano XT eller SLX kranksæt med integreret aksel og BSA gevind type (1,37" x 24). Lejerne sidder udvendigt på krankboks huset og giver dermed en bedre stabilitet og stivhed samt forøget kraftoverføring.

Specifikationer

  • Shimano XT/SLX kranklejer og hus
  • Type: Hollowtech II BB
  • Passer til 68 og 73mm bredde krankboks
  • Sættet består af 2 x kranklejer og 2 x krankskåle samt plast afstandsstykke
  • Gevind størrelse for BSA 1,37" x 24
  • Materiale: Aluminium med aluminiums mellem skiver - Spacer
  • Vægt 82,1 gram
  • Dette er en OEM vare som leveres i en lynlåspose

Montering
Det er en fordel at læse Shimanos monteringsvejledning, som du finder under denne tekst. Husk altid at smøre gevindstykkerne med fedt inden montering. Special værktøj er påkrævet. Tilspændings moment 35 - 50 Nm.

Kvalitetsniveau
Letløbende kranklejer som er placeret i aluminiums lejeskåle, som er produceret til konkurrencebrug og anbefales til mountainbike cyklister, som vil have godt grej på et højt niveau. Shimano producerer deres komponenter i mange forskellige kvalitetsniveauer for at dække alle cyklisters behov. Indenfor Shimanos række af komponentgrupper hænger pris og kvalitet sammen, og indenfor kranklejer eksisterer der i alt 7 forskellige. Denne model ligger som nummer 2 i serien, hvor nummer 1 er den bedste kvalitet.

Vedligeholdelse
Et krankleje system som dette har forseglede lejer og kræver ikke nogen særlig vedligeholdelse. Men, på lige fod med andre komponenter bør også denne komponent rengøres efter brug af cyklen.

 

EAN: 4524667919957

09-05-2018