Bucks Apex-foldekniv er perfekt til dig, der leder efter en kniv i et letvægtsdesign, du kan tage med overalt. Apex' minimalistiske design holder vægten på et minimum, og i denne kulfiber-version er væ…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 499,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Bucks Apex-foldekniv er perfekt til dig, der leder efter en kniv i et letvægtsdesign, du kan tage med overalt. Apex' minimalistiske design holder vægten på et minimum, og i denne kulfiber-version er vægten blevet yderligere reduceret. På trods af den lave vægt, er Buck ikke gået på kompromis med knivens styrke og anvendelighed. Knivbladet er lavet i Drop Point-facon, så den er utroligt stærk og brugbar til langt de fleste outdoor-aktiviteter. Kulfiberversionen af Apex-kniven har desuden en titanium-belægning på bladet, der er med til at beskytte kniven mod rust og slitage.

Anvendelse
Som letvægtskniv er Apex især anvendelig for trail-løbere og vandrere. Knivsbladet har et tommelhul, der gør det let at åbne kniven med én hånd. Det minimalistiske design gør Apex let og lille nok til, at du kan have den med dig overalt, uden at føle dig besværet. Der er flere måder at bære Apex på. Ønsker du ikke at have den liggende løst i lommen, kan du benytte den medfølgende lomme-clips. Kniven kan også spændes fast på en taske, et bælte eller lignende med den indbyggede karabinhage, der også fungerer som flaskeåbner. Ønsker du at sænke den i forvejen lave vægt yderligere, kan lomme-clipsen afmonteres.

Specifikationer:

 • Farve: Carbon
 • Blad: 6,6 cm
 • 420HC stål
 • Titanium-belægning på bladet.
 • Drop point facon
 • Vægt: 48,1g
 • Håndtag: Kulfiber og titanium
 • Mål (sammenlukket) 9,5 cm
 • Åbning: Hul i bladet
 • Lås: Fjeder under håndtaget
 • Bæremuligheder:
  - Lomme clips
  - indbygget karabinhage
  - frit i lommen

Kvalitetsniveau
Apex er af samme høje standard som Bucks andre produkter. Knivsbladet er ikke overraskende lavet i firmaets berømte standart bladmateriale - 420HC stål. Denne ståltype er garant for en kniv med en fremragende slidstyrke og holdbarhed i mange år. Som en ekstra bonus er kniven let at slibe op.

Vedligeholdelse
"Bucks knive er designet til at skære og holde til dette". Så enkelt kan det siges. Men der er nogle enkle huskeregler du kan efterlever, hvis du vil holde din kniv i topform. Vask den jævnligt og smør den med syrefri olie efter vask. Bruger du kniven til madvare, så anvend en tyndtflydende madolie. Brug ikke kniven til at vride, kaste eller hugge med. Hold din kniv skarp, da en skarp kniv altid er bedre at arbejde med. Opbevar kniven tørt og ved stuetemperatur.

 

EAN: 033753127069

Ingen anmeldelser af dette produkt.