Siden 1960'erne har Bucks 110 Folding Hunter været en af de mest populære knive til jagt og fritid på det amerikanske marked. Og med denne Buck Folding Hunter LT er knivet blot blevet endnu bedre. Først og fremmest er vægten …
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 499,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Siden 1960'erne har Bucks 110 Folding Hunter været en af de mest populære knive til jagt og fritid på det amerikanske marked. Og med denne Buck Folding Hunter LT er knivet blot blevet endnu bedre. Først og fremmest er vægten skåret ned til sølle 59,5 gram. 140 gram mindre end forgængeren. Det skyldes bl.a. at håndtaget nu er lavet af nylon, der er lige så holdbart som det originale træ og messing. Denne opdaterede version af den klassiske Buck Hunter, har bibeholdt det lækre design og den fantastiske skarpe klinge, der virkelig holder sin skarphed efter brug.

Anvendelse
Med denne klassiske jagt- og outdoor-kniv fra Buck får du en kniv, der egner sig perfekt som enten EDC- eller jagtkniv. Du får en kniv der er robust og solidt bygget, så den kan holde til alle de opgaver, du måtte udsætte den for. Til opbevaring og transport får du en lækker læderskede, der passer godt på kniven og let kan monteres i et bælte eller en strop på en rygsæk.

Specifikationer:

  • Farve: Sort
  • Blad: 9,5 cm
  • Materiale: 420HC stål
  • Vægt: 59,5 gram 
  • Mål foldet: 12,4 cm
  • Håndtag: Nylon
  • Skede i kraftig polyester medfølger

Kvalitetsniveau
Denne Buck foldekniv holder den samme høje standard som Bucks andre produkter. Ikke overraskende er knivsbladet lavet i Bucks berømte go-to bladmateriale - 420HC stål, der er garant for en kniv med en fremragende slidstyrke og mange års holdbarhed. Som en ekstra bonus er kniven let at slibe op.

Vedligeholdelse
"Bucks knive er designet til at skære og holde til dette". Så enkelt kan det siges. Men der er nogle enkle huskeregler du kan efterlever, hvis du vil holde din kniv i topform. Vask den jævnligt og smør den med syrefri olie efter vask. Bruger du kniven til madvarer, så anvend en tyndtflydende madolie. Brug ikke kniven til at vride, kaste eller hugge med. Hold din kniv skarp, da en skarp kniv altid er bedre at arbejde med. Opbevar kniven tørt og ved stuetemperatur.

 

EAN: 033753143687

Ingen anmeldelser af dette produkt.