Dette multiværktøj fra Trespass har 10 funktioner og er ideel til udendørsmennesket. Gazonty er et multitool med tænger, en fil, flad skruetrækker, dåseåbner, lirke, træ sav, flaskeåbner, kniv, Phillips skruetrækker og en fis…
Læs mere
Vejl.: 250,00
DKK 159,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 149,-
'

Dette multiværktøj fra Trespass har 10 funktioner og er ideel til udendørsmennesket. Gazonty er et multitool med tænger, en fil, flad skruetrækker, dåseåbner, lirke, træ sav, flaskeåbner, kniv, Phillips skruetrækker og en fiskekniv med lineal.

Anvendelse
Hvad enten du skal fiske, åbne flasker og dåser eller om der skal saves eller skrues kan du anvende dette fantastiske stykke værktøj fra Trespass. Gazonty er det perfekte redskab til campisten og er ikke til at undvære.

Specifikationer

  • Farve: Rød
  • Materiale: Rustfrit stål og aluminium
  • Mål: 100 x 46 x 22 mm.
  • 10 funktioner: Tænger, fil, flad skruetrækker, dåseåbner, lirke, træ sav, flaskeåbner, kniv, Phillips skruetrækker og fiskekniv med lineal.
  • Polyester pose

Kvalitetsniveau
Gazonty er fremstillet i rustfrit stål og aluminium og er derfor et meget holdbart stykke værktøj. Med sin gode størrelse og medfølgende polyester pose, er værktøjet nemt at opbevare og fylder meget lidt i en rygsæk.

EAN: 5045274268584

Ingen anmeldelser af dette produkt.