Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Bkool overgår endnu engang sig selv. Denne gang med denne spritnye Smart Air hometrainer. Det nyskabende design er super cool og så har hometraineren mere præcise målinger end du hidtil har set. B…
Læs mere
Vejl.: 8699,00
DKK 7.895,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Bkool overgår endnu engang sig selv. Denne gang med denne spritnye Smart Air hometrainer. Det nyskabende design er super cool og så har hometraineren mere præcise målinger end du hidtil har set. Bkool Smart Air er exceptionelt støjsvag, og så er den bygget til at give dig en super realistisk cykeloplevelse. Den smarte hometrainer er designet til at foretage op til hele 10mm horisontal vandring, og så kan den vippe 6 grader til hver side. Det er med til at gøre din cykeloplevelse langt mere realistisk, samtidig med at træningen bliver mere behagelig med højere komfort, idet cyklen ikke er 100% fikseret i samme position.

Bkool’s teknikere har arbejdet hårdt på at skabe en unik hometrainer, der ikke alene er god til motionstræning, men også giver dig meget præcise tal om din træning. Bkool Smart Air måler watt utroligt præcist, og kan vise dine aktuelle watt-tal direkte på din skærm med en nøjagtighed på +/- 2%.

Så hvis du ønsker at holde formen vedlige indendørs, uden at du får familien på nakken pga af larm, så er denne kraftfulde Smart Air hometrainer fra Bkool et sikkert valg for dig. Bkool har opdateret deres hometrainer simulator-software med endnu flere spændende nyheder. Sammen med maskinen får du tre måneders gratis premium abonnement, så du kan cykle race mod dine venner, og andre Bkool-bruge i live løb, eller vælge blandt de tusindvis af ruter som findes både som video og 3D. Der findes desuden et aktivt og godt bkool bruger-miljø i Skandinavien, hvor der arrangeres fælles arrangementer. 

Anvendelse
Smart Air fra Bkool kan bruges af både motionisten, amatøren og den professionelle cykelrytter. Hometraineren er nem at sætte op, og når først du har monteret din kassette på hometraineren, så er det lige til at spænde din racercykel fast, starte for Bkool simulatoren (eller andet kompatibelt hometrainer-software), og træne indendørs. For at få mest ud af din Bkool simulator, skal du have et premium abonnement. Når du køber en Smart Air, eller anden Bkool hometrainer, får du 3 månederes gratis premium abonnement med. Herefter koster det 9,99 euro om måneden. Du kan godt bruge simulatoren uden premium, men kun i et begrænset omfang.

Specifikationer

 • Kan svinge fra side til side - 6 grader til hver side, derfor skal Bkool Air stå i vatter
 • Simulere stigninger op til 25%
 • Modstand: 3000 watt
 • Hastigheder op til 70 km/t
 • Præcis watt måling (+/- 2%)
 • Bluetooth & ANT+
 • Kompatibel med 12mm aksler - Herunder boost.
 • Støjsvag
 • Vægt: 24kg
 • Sram og Shimano kompatibel (kassetter 7-11 speed) Samt 12 speed kassetter til samme body.
 • Mål: H: 71cm - B: 70cm - L: 84cm

Kvalitetsniveau
Denne  Bkool hometrainer er lavet af solide kvalitetsmaterialer. Den er støjsvag, hvilket din familie og eventuelle naboer vil sætte pris på. Maskinen er kompatibel med en rækker 7-11 speed kassetter fra Shimano og SRAM samt 12 speed kassetter til samme body. Maskinen er både Bluetooth og ANT+ kompatibel.

Kompatibilitet
Vi vil gerne gøre brugeren opmærksom på, at der kræves visse specifikationer fra en tablet, PC eller Mac ved brug af et produkt fra Bkool. Disse krav og specifikationer har vi oplistet nedenunder, så du se hvad de behøver:

PC: Windows 7-64 bits eller nyere, 4GB RAM, Dual Core Processor med 2GB HD fri plads

IOS: iPad Air, iPad Mini2 med IOS 9.0 eller nyere

Mac: OSX 10.8, 4GB RAM med 2GB HD fri plads

Android: Android 4.3, 1GB Ram

Vedligeholdelse
Traineren kræver ingen vedligehold, og skal ikke smøres eller justeres. Vi anbefaler en måtte under din smart air, for at skåne underlaget. For at få udnyttelse af din Smart Air, skal du bruge f.eks. BSIM, som er Bkools egen software, som skal afvikles på en PC, Mac eller tablet, og forbindes trådløst til traineren.

Skulle du være så uheldig at hometraineren bliver defekt?
Al henvendelse vedrørende reklamation af en Bkool hometrainer, skal foregå direkte gennem Wahoo. Deres servicemindede kundeservice sidder klar til at hjælpe dig videre via dette link: https://support.bkool.com/hc/en-us. Vi gør opmærksomt på, at kommunikationen med Bkool skal foregå på engelsk eller spansk. (Vores egen kundeservice hjælper dig selvfølgelig gerne, såfremt du ikke har mulighed for at kommunikere på disse sprog).

Ingen anmeldelser af dette produkt.