Her får du den helt nye Elite Suito-T hometrainer, der gør hjemmetræningen lettere og mere behagelig. Hometraineren holder trods sin relativt lave pris et utroligt højt niveau med bl.a. 15% simuleret slope, en Watt-måling med…
Læs mere
Tilbuddet udløber 03-12-2021
Vejl.: 5549,00 Før 4239,00
DKK 4.154,22
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 149,-
'

Her får du den helt nye Elite Suito-T hometrainer, der gør hjemmetræningen lettere og mere behagelig. Hometraineren holder trods sin relativt lave pris et utroligt højt niveau med bl.a. 15% simuleret slope, en Watt-måling med en præcisionsafvigelse på blot 2,5% og et enormt power output på 1900w ved 40km/t og hele 2900w ved 60km/t).

Anvendelse
Suito-T fra Elite kommer som "plug and play" klar. Dvs. at det kun tager få minutter fra den er pakket ud af kassen, til du kan køre. Den er således forsynet med en raiser blok til forhjulet. Det eneste du behøver gøre, er at trække støttebenene ud til siden, så hometraineren står solidt plantet på gulvet, og derefter afmontere baghjulet på din cykel, og montere den i din nye Elite Suito, så er du klar til at træne! Du kan bruge hometraineren sammen med praktisk talt alle gængse trainer-apps, men har du ikke et abonnement medfølger der en gratis prøveperiode til Swift sammen med hometraineren, så du straks kan komme i gang. Bemærk at kassette ikke medfølger, du skal således anvende kassetten fra din cykel eller du kan tilkøbe en kassette.

Specifikationer

  • Medfølgende riser/forhjulsstøtte
  • Kassette type der passer til træneren er 11 gears Shimano HG type
  • Svinghjul: 3.5kg
  • Maksimal simuleret stigning: 15%
  • Maksimal modstand: 1900w
  • Nøjagtighed: +/- 2.5%
  • Kompatibel med: ANT+ FE-C, ANT+ Power, ANT+ Speed & Cadence, Bluetooth FTMS (Trainer Control), Bluetooth Power, Bluetooth Speed & Cadence
  • Akselkompatibilitet: 130/135 Quick Release, 142×12 thru-axle.
  • Adaptere medfølger (Desuden kan der anskaffes en 148×12 Boost adapter) 
  • Vægt: 14.5kg

Kvalitetsniveau
Elite er et højt respekteret mærke i cykelsporten. Firmaet har specialiseret sig i hometrainere, drikkeflasker og flaskeholdere siden 1979. Du får derfor et produkt der er resultatet af mange års erfaring og ekspertise på feltet. Elite bruger meget tid på research, så deres produkter altid er blandt de absolut bedste på markedet.

Vedligeholdelse
Hometraineren skal ikke vedligeholdes, men kan tørres over med en våd klud. Det kan også være en ide at købe en træningsmåtte, således sved ikke kommer på gulvet.

EAN: 8020775039137

Ingen anmeldelser af dette produkt.