Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Når du kører offroad på din mountainbike, har du brug for et godt, solidt sæt cykelhjul, der kan modstå de belastninger, dit hjul vil blive udsat for. Derfor leverer Atredo dette 29" MTB-hjul, d…
Læs mere
DKK 549,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Når du kører offroad på din mountainbike, har du brug for et godt, solidt sæt cykelhjul, der kan modstå de belastninger, dit hjul vil blive udsat for. Derfor leverer Atredo dette 29" MTB-hjul, der er designet til brug på MTB-cykler med 8-11 speed kassettekrans. De solide hjul er stive, hvilket forbedrer krafoverførslen og køreegenskaberne. Foruden hjulsættet får du også et sæt Atredo quick release stikaksler, så du nemt og hurtigt kan tage hjulene af og på din cykel. Det er f.eks. smart, når du skal transportere cyklen. Fælgbåndet er af høj kvalitet, og dermed med til at beskytte slangen mod eventuelle ujævnheder inde i fælgen.

Anvendelse
Dette Atredo-hjulsæt er designet til brug på 29" mountaibike-cykler med kassettekrans til 8-11 speed. Hjulet er i en klassisk sort farve med et gråt Atredo-logo.  

Specifikationer:

  • Farve: Sort med gråt Atredo logo
  • Nav: Aluminium, til skivebremser, Kassettehylster til 8-11 speed kassettekrans
  • Navbredde: Front 100 mm / bag 135 mm
  • Fælg: 29" dobbeltbundet aluminium 20 mm matsort, 32 huller
  • Eger: 14G stål, runde, 32 stk
  • Vægt: 2,21 kg (26" størrelse)

Kvalitetsniveau
Her får du et glimrende sæt solide cykelhjul til en yderst konkurrencedygtig pris. Atredo lever billige kvalitetsvarer, der kan bruges af både professionelle og amatører.

Vedligeholdelse
Du bør rengøre disse cykelhjul med jævne mellemrum. Sørg for at rense dem for snavs og mudder efter hver cykeltur for at forlænge deres levetid længst muligt.

23-04-2019
Alt som forventet og hurtig levering.