Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Med dette gode hjulsæt fra Retrospec kan du opgradere hjulene på din cykel, når de eksisterende hjul er godt brugte, sprænger eger eller er blevet skæve. Hjulsættet er dobbeltbundet med sti…
Læs mere
DKK 399,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Med dette gode hjulsæt fra Retrospec kan du opgradere hjulene på din cykel, når de eksisterende hjul er godt brugte, sprænger eger eller er blevet skæve. Hjulsættet er dobbeltbundet med stive 14g stål-eger der giver konstruktionen den stabilitet der er nødvendig og derved øger dine køreegenskaber. Hjulet er designet til brug med skivebremser.

Anvendelse
Dette Retrospec hjulsæt passer til MTB-cykler i størrelse 26" med skivebremser. Foruden hjulene indeholder sættet desuden stikaksler med quick release, så hjulene er nemme at montere og aftage igen. Desuden er der kvalitetsfælgbånd i fælgene. Det betyder at slangen er beskyttet mod eventuelle ujævnheder i fælgen.

Specifikationer:

  • Farve: Sort med gråt Retrospec logo
  • Nav: Aluminium, til skivebremser, skruegevind til maks 7 gear krans
  • Navbredde: Front 100 mm / bag 135 mm
  • Fælg: 26" dobbeltbundet aluminium 20 mm matsort, 32 huller
  • Indvendig mål fælg: 19 mm.
  • Eger: 14G stål, runde, 32 stk
  • vægt: 2,15 kg (26" størrelse)

Kvalitetsniveau
Retrospec har lavet dette hjulsæt ud af kvalitetsmaterialer. Der er benyttet solidt men let aluminium og 14G stål til egerne. Sammen med sættet medfølger der QR-stikaksler og fælgbånd i høj kvalitet.

Vedligeholdelse
Du bør rengøre disse cykelhjul med jævne mellemrum. Sørg for at rense dem for snavs og mudder efter hver cykeltur for at forlænge deres levetid længst muligt.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.